ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

          Αγαπητοί  γονείς, Εκπαιδευτικοί και Σύλλογος Γονέων θα πραγματοποιήσουμε περιβαλλοντικές δράσεις στο σχολείο μας. Θα δενδροφυτεύσουμε μέρος του περιβάλλοντος  χώρου με φυτά τα οποία είχε την ευγενή καλοσύνη να μας παραχωρήσει το Τμήμα Κηποτεχνίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

         Το ραντεβού μας ορίζεται για το ερχόμενο Σάββατο 26-11-2016, το πρωί μεταξύ 11 π.μ. -1.00 μ.μ. Θα είναι στη διάθεσή μας 17 πικροδάφνες και μία ροδιά, χώμα, λίπασμα και κάποια, λίγα, σκαπτικά εργαλεία τα οποία όμως, δεν είναι αρκετά.  Όποιος έχει σκαλιστήρια, τσάπες ή άλλα σκαπτικά εργαλεία, ας τα έχει μαζί του.

         Επίσης, όποιος θέλει να φέρει το δικό του δενδράκι, ευπρόσδεκτο και αυτό. Αρκεί να μη χρειάζεται πολύ νεράκι, διότι τους μήνες του καλοκαιριού, όταν όλοι απουσιάζουμε, θα είναι δύσκολο το συχνό πότισμα. Τα παιδιά μπορούν και εκείνα να συμμετέχουν σ’ αυτές τις δράσεις, αν οι γονείς τους το επιθυμούν. Οι δράσεις εκτός του ότι αναβαθμίζουν αισθητικά και περιβαλλοντικά το σχολείο μας, συμβάλλουν επίσης στην καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης.

         Σας περιμένουμε…

Για το Σ. Γονέων                                                           Η Δ/ντρια

Η  Πρόεδρος                                                               του Σχολείου