Έκκληση για εθελοντική βοήθεια στο σχολείο μας

Αγαπητοί γονείς, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 14ου Δημ. Σχ. Αθηνών σας εύχεται καλή δύναμη και υγεία για μια δημιουργική σχολική χρονιά. Ευελπιστούμε ότι και το σχολικό έτος 2023 – 2024 θα έχουμε καλή συνεργασία ώστε να εκπληρώσουμε τους παιδαγωγικούς και εκπαιδευτικούς μας στόχους. Σε μια εποχή οικονομικής στενότητας σαν τη σημερινή, θεμέλιος λίθος της επιτυχίας μας προς όφελος των μαθητών μας και παιδιών σας είναι η αλληλοκατανόηση και η αλληλοβοήθεια. Την ππροηγούμενες σχολικές χρονιές η βοήθεια που δέχτηκε το σχολείο μας από γονείς εθελοντές υπήρξε πολύτιμη. Θα θέλαμε να συνεχιστεί και φέτος περισσότερο συστηματικά και οργανωμένα η προσπάθεια αυτή και γι’ αυτό το σκοπό με την ανακοίνωσή μας αυτή σας απευθύνουμε έκκληση.

Επιθυμία μας είναι, σε περίπτωση που υπάρχουν επείγουσες ανάγκες στο σχολείο μας η εξυπηρέτηση των οποίων είναι απαραίτητη για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του ή ανάγκες που σχετίζονται άμεσα με την ασφάλεια των παιδιών, και στο βαθμό που αυτές δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν άμεσα από υπηρεσίες του Δήμου, καλό είναι να υπάρχει στη διάθεση της Διεύθυνσης ένας κατάλογος επαγγελματιών που μπορούν να προσφέρουν δωρεάν εργασία.

Χρειαζόμαστε: ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, χτίστες, κηπουρούς, ξυλουργούς, μεταφορείς, ελαιοχρωματιστές, άτομα που γνωρίζουν από μικροφωνικές εγκαταστάσεις, συντηρητές καυστήρων καλοριφέρ (πιστοποιημένοι επαγγελματικά), άτομα που έχουν εργαλεία μπλακ-εντέκερ, κλπ.

Σας παρακαλούμε, όσοι από εσάς μπορείτε να βοηθήσετε, να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση του σχολείου τηλεφωνικώς και να δηλώσετε συμμετοχή στον κατάλογο των εθελοντών.

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων.

Ο Δ/ντής του Σχολείου
Πράπας Ιωάννης