14ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών  "Δημήτρης Πικιώνης"

Το σχολικό μας ιστολόγιο! Χώρος ενημέρωσης και δημιουργίας…

Χαιρετισμός

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές,

το 14ο Δημοτικό σχολείο Αθηνών από  τις 24-5-2012 απέκτησε τη δική του ιστοσελίδα. Ζούμε σε μια εποχή  που η μετάδοση της πληροφορίας και της επικοινωνίας είναι ταχύτατη.  Το σχολείο μας δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω από αυτή την εξέλιξη. Φέτος με αφορμή τον εορτασμό των 80 χρόνων από την ίδρυσή του αποφάσισε να βαδίσει με τα βήματα της εποχής του, όπως και τότε το 1932 που ο ιδρυτής του, ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Πικιώνης, αποφάσισε να ιδρύσει ένα σχολείο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του καιρού του και στις πρωτοποριακές παιδαγωγικές αντιλήψεις της εποχής.

Η ιστοσελίδα μας αποτελεί την επίσημη εικόνα του σχολείου στο διαδίκτυο. Εδώ θα μπορείτε να βρείτε ανακοινώσεις σχετικά με τις δραστηριότητες του σχολείου, σημαντικές εγκυκλίους, απόψεις για παιδαγωγικά θέματα, εργασίες μαθητών ή εκπαιδευτικών, ενδιαφέρουσες συνδέσεις και βέβαια, θα  μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για να μας υποβάλετε τις παρατηρήσεις σας και τις απόψεις σας σχετικά με ζητήματα λειτουργίας του σχολείου και της ιστοσελίδας μας με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας του εκπαιδευτικού μας έργου.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας θα διαμορφώνουν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου ή οι μαθητές με την επίβλεψη εκπαιδευτικών. Σε κάθε περίπτωση, θα φροντίζουμε ώστε να προστατεύονται τα προσωπικά στοιχεία των μαθητών, αποκρύπτοντας εικόνες με τα πρόσωπά τους από κοντά, επίθετο ή και άλλα ευαίσθητα στοιχεία.

Ο σχολιασμός του ιστοτόπου εκ μέρους των επισκεπτών επιτρέπεται και ενθαρρύνεται. Ωστόσο, κάθε σχόλιο θα ελέγχεται πριν δημοσιευθεί από τους διαχειριστές, με γνώμονα την προστασία των παιδιών και το σεβασμό της παιδαγωγικής και εκπαιδευτικής λειτουργίας της σχολικής κοινότητας.

Η ιστοσελίδα μας είναι στα πρώτα της βήματα και στην πορεία θα εμπλουτισθεί και με πολλά άλλα θέματα και έτσι θα αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον.

Το σχολείο μας

Το δημοτικό σχολείο στα Πευκάκια.

Μακέτα του Σχολείου μας

Αρχιτεκτονική Μακέτα του Σχολείου μας

Οι φοιτητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου έφτιαξαν τη μακέτα του Σχολείου μας και μας την χάρισαν.

Η βιβλιοθήκη μας

Η βιβλιοθήκη μας

Σχολεία ανοιχτά στην προστασία του κλίματος και στην εξοικονόμηση ενέργειας 2017-2019

Σχολεία ανοιχτά στην προστασία του κλίματος  και στην εξοικονόμηση ενέργειας 2017-2019

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Αρχείο

Ημερολόγιο Δημοσιεύσεων

Απρίλιος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαρ    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Teachers for Europe

Teachers for Europe


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων