14ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών  "Δημήτρης Πικιώνης"

Το σχολικό μας ιστολόγιο! Χώρος ενημέρωσης και δημιουργίας…

Έκκληση για εθελοντική βοήθεια στο σχολείο μας

Αγαπητοί γονείς, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 14ου Δημ. Σχ. Αθηνών σας εύχεται καλή δύναμη και υγεία για μια δημιουργική σχολική χρονιά. Ευελπιστούμε ότι και το σχολικό έτος 2012-13 θα έχουμε καλή συνεργασία ώστε να εκπληρώσουμε τους παιδαγωγικούς και εκπαιδευτικούς μας στόχους. Σε μια εποχή οικονομικής στενότητας σαν τη σημερινή, θεμέλιος λίθος της επιτυχίας μας προς όφελος των μαθητών μας και παιδιών σας είναι η αλληλοκατανόηση και η αλληλοβοήθεια. Την περσινή σχολική χρονιά η βοήθεια που δέχτηκε το σχολείο μας από γονείς εθελοντές υπήρξε πολύτιμη. Θα θέλαμε να συνεχιστεί και φέτος περισσότερο συστηματικά και οργανωμένα η προσπάθεια αυτή και γι’ αυτό το σκοπό με την ανακοίνωσή μας αυτή σας απευθύνουμε έκκληση.

Επιθυμία μας είναι, σε περίπτωση που υπάρχουν επείγουσες ανάγκες στο σχολείο μας η εξυπηρέτηση των οποίων είναι απαραίτητη για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του ή ανάγκες που σχετίζονται άμεσα με την ασφάλεια των παιδιών, και στο βαθμό που αυτές δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν άμεσα από υπηρεσίες του Δήμου, καλό είναι να υπάρχει στη διάθεση της Διεύθυνσης ένας κατάλογος επαγγελματιών που μπορούν να προσφέρουν δωρεάν εργασία.

Χρειαζόμαστε: ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, χτίστες, κηπουρούς, ξυλουργούς, μεταφορείς, ελαιοχρωματιστές, άτομα που γνωρίζουν από μικροφωνικές εγκαταστάσεις, συντηρητές καυστήρων καλοριφέρ (πιστοποιημένοι επαγγελματικά), άτομα που έχουν εργαλεία μπλακ-εντέκερ, κλπ.

Σας παρακαλούμε, όσοι από εσάς μπορείτε να βοηθήσετε, να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση του σχολείου τηλεφωνικώς και να δηλώσετε συμμετοχή στον κατάλογο των εθελοντών.

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων.

Η Διευθύντρια του Σχολείου
Παπαδημητρίου Δήμητρα

Το σχολείο μας

Το δημοτικό σχολείο στα Πευκάκια.

Μακέτα του Σχολείου μας

Αρχιτεκτονική Μακέτα του Σχολείου μας

Οι φοιτητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου έφτιαξαν τη μακέτα του Σχολείου μας και μας την χάρισαν.

Η βιβλιοθήκη μας

Η βιβλιοθήκη μας

Σχολεία ανοιχτά στην προστασία του κλίματος και στην εξοικονόμηση ενέργειας 2017-2019

Σχολεία ανοιχτά στην προστασία του κλίματος  και στην εξοικονόμηση ενέργειας 2017-2019

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Αρχείο

Ημερολόγιο Δημοσιεύσεων

Φεβρουάριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιαν    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Teachers for Europe

Teachers for Europe


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων