Συμπληρωματικές διαδικασίες για εισαγωγή νηπίων στο 13ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Ξάνθης για το σχ. έτος 2022-23

Παρακαλούνται όσοι γονείς/κηδεμόνες ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στην κλήρωση για εγγραφή των παιδιών τους στο 13ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Ξάνθης  για το σχολικό έτος 2022-23 και η χρονολογία γέννησής τους είναι το 2017 να προσέλθουν στο σχολείο από τις 5 Σεπτεμβρίου – 7 Σεπτεμβρίου.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κατατίθενται με προσωπική παρουσία των δύο γονέων/κηδεμόνων. Διαφορετικά η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από Υπεύθυνη Δήλωση του απόντος γονέα/κηδεμόνα από το περιεχόμενο της οποίας θα προκύπτει ότι συναινεί στη συμμετοχή του τέκνου του στη διαδικασία της κλήρωσης και προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης.

Στην περίπτωση απουσίας του ενός γονέα/κηδεμόνα η Υπεύθυνη Δήλωση θα πρέπει να έχει εκδοθεί μέσω της διαδικασίας που προβλέπεται στην ιστοσελίδα gov.gr ή να έχει συμπληρωθεί σε ένα ΚΕΠ με το γνήσιο της υπογραφής.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο στις 8 Σεπτεμβρίου 2022 από Τριμελή Επιτροπή κλήρωσης, η οποία ορίστηκε από το Επιστημονικό Εποπτικό Συμβούλιο της σχολικής μονάδας.

Στην περίπτωση που οι αιτήσεις των γονέων/κηδεμόνων είναι λιγότερες από τις υπάρχουσες κενές θέσεις δεν θα πραγματοποιηθεί κλήρωση. Οι αιτήσεις θα γίνουν όλες αποδεκτές.

Στις 9 Σεπτεμβρίου  οι γονείς οφείλουν να δηλώσουν ότι δέχονται ή αρνούνται τη θέση στο 13ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Ξάνθης με Υπεύθυνη Δήλωση.

Τέλος, οι γονείς/κηδεμόνες μεριμνούν για τη μετεγγραφή του/της μαθητή/τριας από το σχολείο εγγραφής στο 13ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Ξάνθης όπου κρίνεται εισακτέος/α,  στις 9 Σεπτεμβρίου 2022.

Κενές θέσεις νηπίων: 12

Ένα σχόλιο στο “Συμπληρωματικές διαδικασίες για εισαγωγή νηπίων στο 13ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Ξάνθης για το σχ. έτος 2022-23

  1. Εμείς που πηγαίναμε πέρσι Προνήπιοεπρεπε να κάνουμε εκ νέου αίτηση για να πάει φέτος στο νήπιο η ερχόμαστε κανονικά γιατί δεν μου έχει έρθει ακόμα email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *