Ε΄ βδομάδα Σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευση στο νηπιαγωγείο μας !

Αγαπημένα μας παιδιά και γονείς

Λίγες μέρες  μας απομένουν για να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!!

Μαζί σας αυτή την εβδομάδα, γνωρίσαμε τα ήθη και έθιμα της Πρωτοχρονιάς, διαβάσαμε πολλά παραμύθια και ζωγραφίσαμε!!! Ευχαριστούμε πολύ τη μαμά της Ζωής και τη μαμά της Κατερίνας Σφ. που συμμετείχαν στις αναγνώσεις, διαβάζοντας μας αγαπημένα παραμύθια!!!

Σε αυτές τις υπέροχες αναγνώσεις ήρθε να προστεθεί και η αγαπημένη μας συνάδελφος, Σοφία Νικολιδάκη, η οποία μας έκανε την τιμή να επισκεφθεί την ψηφιακή μας τάξη και να μας διαβάσει υπέροχες Χριστουγεννιάτικες ιστορίες, από το βιβλίο της «Γράμματα στον Άγιο Βασίλη». Φυσικά γράψαμε και εμείς  το δικό μας γράμμα στον Άγιο Βασίλη ζωγραφίζοντάς  του το δώρο που θα θέλαμε να μας φέρει!!!

Η εβδομάδα αυτή είχε και ζυμώματα!!! Βάλαμε τι ς ποδιές μας, σηκώσαμε τα μανίκια μας και φτιάξαμε πεντανόστιμα, γλυκά μελομακάρονα!!! Μαμάδες, μπαμπάδες και γιαγιάδες βοήθησαν στο ζύμωμα και όλοι μαζί, έστω και εξ αποστάσεως, το ευχαριστηθήκαμε!!!

Η εβδομάδα μας ολοκληρώθηκε, με τις πολύ όμορφες ζωγραφιές και τις πολύ γλυκές ευχές των παιδιών που θα σταλούν, μέσω  του προγράμματος : «Τα σχολεία στέλνουν μήνυμα αγάπης» σε νοσοκομεία της χώρας μας, για να μεταδώσουν το μήνυμα της αισιοδοξίας  και της ελπίδας, σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που μάχεται ενάντια στον κορονοϊό .

Σας ευχόμαστε καλό Σαββατοκύριακο!!!