3η Πρόκληση: Ο Άκης Σπιτάκης έχασε το λεξικό του

Tο online λεξικό του Ακη Σπιτάκη είναι έτοιμο

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να ξεφυλλίσετε το λεξικό,

ψάξτε να βρείτε το δικό σας γραμματάκι

Καλή ανάγνωση και συγχαρητήρια παιδιά για την υπέροχη δουλειά που κάνατε !!!

 

Και σας στέλνει δώρο για να σας πει ευχαριστώ για τη βοήθεια σας ένα

Δίπλωμα εξερευνητή

 

 

 

Αγαπητοί γονείς  και παιδιά 

Η  πρόκληση αυτή τη βδομάδα  έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου που είναι την ερχόμενη βδομάδα 2  Απριλίου ημέρα γενεθλίων του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, του πολύ γνωστού μας παραμυθά. Η ημέρα αυτή, που συνήθως γιορτάζουμε στα σχολεία, έχει σκοπό να εμπνεύσει στα παιδιά την αγάπη για το διάβασμα και καλλιεργεί τη φιλαναγνωσία.

Τα παιδιά θα πάρουν ένα μήνυμα με το βίντεο που ακολουθεί,  στο οποίο καλούνται να βρουν και να φωτογραφήσουν ένα αντικείμενο στο σπίτι τους που ξεκινά από το  γράμμα Κκ  της αλφαβήτας.

Τα σχολεία του προγράμματος etwinnning  έχουν χωριστεί στα 24 γράμματα και  το σχολείο μας είναι στην ομάδα του Κκ. 

Στη φωτογραφία που θα μας στείλετε  πρέπει το παιδί να γράψει τη λέξη του αντικειμένου, όπως μπορεί, σε μια καρτέλα και να την τοποθετήσει σε εμφανές σημείο. Στη συνέχεια, στέλνουν στις κυρίες τους τις φωτογραφίες και δημιουργούμε  όλα μαζί τα σχολεία  ένα Συνεργατικό Λεξικό.

Θερμή παρακληση  στις φωτογραφίες να μην φαίνονται τα πρόσωπα των παιδιών  μας  .

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση