Ανακοίνωση

                                                                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,  αγαπητά μας παιδιά

Μετά τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας, τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 θα επαναλειτουργήσουν οι Σχολικές Μονάδες πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ, Αρ. Πρωτοκόλλου: 63417/ΓΔ4/26-05-2020 με θέμα: «Επαναλειτουργία των Σχολικών  Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης». Tα μαθήματα θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 26 Ιουνίου.

Η λειτουργία τους δεν θα είναι ίδια με την προηγούμενη. Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές και αυτές θα πρέπει να μας γίνουν συνήθεια στην καθημερινότητά μας.  Από την πλευρά μας θα φροντίσουμε ώστε να τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις ασφαλούς λειτουργίας όπως αποστάσεις ασφαλείας  και τήρηση κανόνων υγιεινής,   χωρίς, όμως να ξεχνούμε  τόσο τις φυσικές και συναισθηματικές ανάγκες των παιδιών όσο και τις ιδιαιτερότητές τους. Οι οδηγίες που έχουμε, αναφέρουν την χρήση ατομικών υλικών. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε τα παιδιά να έχουν  στην τσάντα τους ένα πακέτο μαρκαδόρους χοντρούς, μία κόλλα UHU STIC και αντισηπτικά μαντιλάκια. . Σε αυτό το σημείο η δική σας  συμβολή είναι καθοριστική για την επιτυχία της επαναλειτουργίας των σχολείων. Σας παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στέλνοντας τα παιδιά σας στο νηπιαγωγείο απόλυτα υγιή. Σε περίπτωση που το παιδί σας είναι αδιάθετο παρακαλώ προστατέψτε  το ίδιο και την ομάδα κρατώντας το στο σπίτι και φυσικά ενημερώστε μας τηλεφωνικά.

Το σχολείο θα λειτουργεί καθημερινά  με ολόκληρα τα τμήματα γιατί ο αριθμός των παιδιών δεν υπερβαίνει τους 15 νήπια ανά τμήμα.

. Αν το παιδί σας ΔΕΝ θα έρθει στο Σχολείο κάνοντας χρήση της Υπεύθυνης Δήλωσης για άτομο που βρίσκεται στο σπίτι και ανήκει σε ευπαθή ομάδα, ενημερώστε μας άμεσα και συμπληρώστε την υπεύθυνη δήλωση, η οποία πρέπει να σταλεί συμπληρωμένη στο Νηπιαγωγείο είτε αυτοπροσώπως, είτε ηλεκτρονικά.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Οι Νηπιαγωγοί

του 13ου Νηπιαγωγείου Λαμίας