Από τον Θεματικό άξονα Δημιουργώ και καινοτομώ -Δημιουργική Σκέψη και Πρωτοβουλία , «STE(Α)M – Εκπαιδευτική Ρομποτική» ασχοληθήκαμε με το υποθέμα με τίτλο «Έτοιμοι για εξερεύνηση στο Διάστημα»
Το ηλιακό μας σύστημα
Μέρα – Νύχτα
Έναστρη νύχτα του Βίνσετ Βαν Γκογκ
Εκτόξευση
Ρομποτική και πλανήτες
«Ο Χορός των πλανητών» Ταξίδι στο διάστημα μέσα από την μυθολογία με την ομάδα Μελωδικές εξερευνήσεις. Παρακολουθήσαμε ένα διαδραστικό μουσικοκινητικό πρόγραμμα που συνδυάζει την αρχαία ελληνική μυθολογία, με το πλανητικό σύστημα. Μουσικοκινητικά παιχνίδια και τα πιο ασυνήθιστα μουσικά όργανα, συνεπήραν τα παιδιά σε αυτό το ταξίδι μας στο διάστημα!
Ο Φεγγαροσκεπαστής
Οι πλανήτες και οι πύραυλοι μας
Ζωγραφίζουμε σε ζευγάρια με νερομπογιές – ενίσχυση της συνεργασίας
Δημιουργήσαμε τους δικούς μας φανταστικούς πλανήτες , ο Λουλουδοπλανήτης, ο Γλυκοπαιχνίδης, ο Κουκλοπλανήτης, ο Παγωτοπλανήτης κ.α Φτιάξαμε διαστημόπλοιο για να πάμε σε αυτούς και να τους εξερευνήσουμε.


































































