ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕΣΩ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ WEBEX ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄ ΤΑΞΕΩΝ

Συνεχίζεται η σύγχρονη εκπαίδευση (τηλεδιάσκεψη) στο σχολείο μας για τους μαθητές των Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄ Τάξεων, τις ακόλουθες ήμερες και ώρες:

ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΤΜΗΜΑ, ΩΡΑ Β΄ 10.00΄π.μ Γ΄ 10.00΄π.μ. Α΄ 10.00΄π.μ.
Δ΄1 16.00΄μ.μ. Δ΄2 16.00΄μ.μ.

 

Αγαπητά μας παιδιά,

Για να συνδεθείτε θα πρέπει να ακολουθήσετε τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕΣΩ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ WEBEX, που έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα του σχολείου μας αριστερά στη στήλη με τα πρόσφατα άρθρα. Δείτε  τους αντίστοιχους οδηγούς ανάλογα με τη συσκευή με την οποία θα συνδεθείτε.  Η διαδικασία αυτή γίνεται μόνο μία φορά, στην πρώτη σας τηλεδιάσκεψη.  Προτιμήστε, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, να συνδεθείτε με σταθερό ή φορητό υπολογιστή ή ταμπλέτα με ικανοποιητικό μέγεθος οθόνης.

Την κατάλληλη μέρα και ώρα  σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα, θα πρέπει να πατήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο για να συνδεθείτε:

https://minedugovgr.webex.com/meet/m_artavanis

Το «δωμάτιο» τηλεδιάσκεψης θα είναι διαθέσιμο λίγο πριν από την παραπάνω ώρα. Μην προσπαθείτε να μπείτε νωρίτερα, γιατί απλά δε θα λειτουργεί.

Διαδικασία

Στο όνομα θα βάλετε το μικρό σας όνομα και το αρχικό γράμμα του επιθέτου σας (π.χ. Μιχάλης Α.).

Στο e-mail αν σας ζητηθεί βάλτε το δικό σας e-mail στο πανελλήνιο σχολικό δίκτυο (προκύπτει από το όνομα χρήστη που έχετε και την προσθήκη @sch.gr π.χ. a123456@sch.gr)  ή ένα email του κηδεμόνα σας.

Πατάμε Join Μeeting και αν μας εμφανιστεί αποδεχόμαστε την δυνατότητα χρήσης μικροφώνου και κάμερας από το πρόγραμμα.

Καλό είναι να μη μιλάμε όλοι μαζί στο μικρόφωνο και να το κλείνουμε όταν δεν μιλάμε. Ο χειρισμός όλων  (μικρόφωνο, κάμερα, chat/μηνύματα) γίνεται στο κάτω μέρος της οθόνης. Για να έχετε μία αρχική ιδέα για την εφαρμογή δείτε κάποιες σύντομες οδηγίες του Webex στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Ελπίζω να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι και σιγά σιγά όλοι.

Παναγιώτης Λουκίδης, Διευθυντής