ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι από εδώ και στο εξής η επικοινωνία στα πλαίσια των μαθημάτων μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών, θα γίνεται και μέσω της πλατφόρμας εξ αποστάσεως διδασκαλίας που έχει επιλέξει ο κάθε εκπαιδευτικός και μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δημιουργήσει ο μαθητής στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ). Οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί θα επικοινωνούν μαζί σας με τον τρόπο που ξέρετε: τηλέφωνο ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (mail).

Καλούμε λοιπόν τους μαθητές/τριες με τη βοήθεια αρχικά των γονέων τους:

  1. Να συμβουλευτούν τον οδηγό επικοινωνίας μαθητών.
  2. Να εισέλθουν στην πλατφόρμα e-class http://eclass.sch.gr  με το όνομα χρήστη και κωδικό του μαθητή στο ΠΣΔ προκειμένου να εγγραφούν οι ίδιοι στα μαθήματα που έχουν δημιουργηθεί για την τάξη τους ή εναλλακτικά για να μπορέσει να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός τους και να τους προσθέσει στο μάθημα ο εκπαιδευτικός. Κάποια τεχνικά θέματα που αντιμετωπίζει το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο λόγω των υπερβολικών ταυτόχρονων συνδέσεων που απαιτούνται, οι οποίες δεν είχαν απαιτηθεί ποτέ στο παρελθόν, σιγά σιγά επιλύονται.
  3. Για την πλατφόρμα e-me θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση, μόνο αν υπάρξουν εκπαιδευτικοί μας οι οποίοι ανεβάσουν μαθήματα.

Σας ευχαριστούμε.

Από τη διεύθυνση του σχολείου