Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ

Στα πλαίσια της υλοποίησης των  δράσεων του, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ, διοργανώνει ομάδα γονέων η οποία απευθύνεται σε γονείς παιδιών κάθε ηλικίας. Ο θεσμός της οικογένειας και ειδικότερα ο τρόπος με τον οποίο οι γονείς διαπαιδαγωγούν τα παιδιά τους, η ποιότητα των συναισθηματικών τους σχέσεων, καθώς και η οριοθέτηση και η θέσπιση κανόνων, καθιστούν τον ρόλο του γονέα ως ενός από τους πιο δύσκολους και απαιτητικούς στην κοινωνία μας.

Στόχος της συγκεκριμένης ομάδας είναι η επεξεργασία θεμάτων σχετικών με τη ενίσχυση του γονεϊκού ρόλου, τη βελτίωση των οικογενειακών σχέσεων και της επικοινωνίας μεταξύ γονιών και παιδιών, τη διαχείριση του άγχους στη οικογένεια κλπ.

Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν έως είκοσι (20) άτομα. Θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Οδοιπορικού Κρυστάλλη 49, Περιστέρι. Θα ξεκινήσει την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 και θα ολοκληρωθεί σε επτά (7) συναντήσεις. Οι ώρες των συναντήσεων θα είναι από τις 17.00 έως τις 19.00.

Περισσότερες πληροφορίες και η αίτηση συμμετοχής εδώ