Δήλωση προτίμησης 2ης ξένης γλώσσας για τους μαθητές της Δ’ Τάξης

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πρέπει να δηλώσετε την προτίμησή σας για τη δεύτερη ξένη γλώσσα(Γαλλικά ή Γερμανικά), που θα παρακολουθήσει το παιδί σας, στην Ε’ Δημοτικού το Σχολικό Έτος 2021-2022.

Για το λόγο αυτό, θα σας παρακαλούσαμε να συμπληρώσετε τη σχετική υπεύθυνη δήλωση που δώσαμε στα παιδιά σας και να την επιστρέψετε στο σχολείο(μέσω των παιδιών) το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 24/05/2021.

O Διευθυντής

Παναγιώτης Τασιούλας

Επαναλειτουργία σχολικών μονάδων

Αγαπητοί γονείς,

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τη Δευτέρα 10/5/2021 επαναλειτουργούν κανονικά τα Σχολεία,  με δια ζώσης διδασκαλία σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση. Όλοι οι μαθητές θα πρέπει πριν προσέλθουν στο Σχολείο να έχουν υποβληθεί σε self test(έως 24 ώρες πριν την προσέλευση στο Σχολείο). Στη συνέχεια, οι γονείς/κηδεμόνες θα πρέπει να δηλώσουν το αποτέλεσμα του τεστ στην ιστοσελίδα: self-testing.gov.gr. Σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος θα πρέπει να εκτυπώσουν και να υπογράψουν τη βεβαίωση απ’ τη σελίδα αυτή και οι μαθητές να την έχουν μαζί τους όταν έρθουν στο σχολείο. Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης, θα πρέπει να αντιγράψουν το κείμενο της βεβαίωσης σε ένα απλό χαρτί και να υπογράψουν εκεί.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δε θα επιτραπεί η είσοδος στις αίθουσες σε μαθητή/μαθήτρια που δε θα έχει μαζί του/της υπογεγραμμένη την παραπάνω βεβαίωση.

Τα self test θα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα και οι σχετικές βεβαιώσεις θα επιδεικνύονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Για να δείτε τη σχετική εγκύκλιο πατήστε εδώ

Για να δείτε σχετικό βίντεο πατήστε εδώ

Εισαγωγή μαθητών/μαθητριών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου Μουσικών Σχολείων

Πατήστε εδώ για να δείτε τη σχετική εγκύκλιο.

Πληροφορίες για το Μουσικό Γυμνάσιο Ιωαννίνων:

Τηλ: 26510-65457

Ιστοσελίδα: http://gym-mous-ioann.ioa.sch.gr/wordpress/

Email: mail@gym-mous-ioann.ioa.sch.gr