Ηλεκτρονικός εξοπλισμός στη διάθεση μαθητών του Σχολείου μας

Παραλάβαμε από το ΥΠΑΙΘ τρεις συσκευές τάμπλετ νέας τεχνολογίας οι οποίες θα διατεθούν σε τρεις μαθητές του Σχολείου μας σύμφωνα με σχετική απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων. Οι συσκευές διατίθενται με τη μορφή δανεισμού και ο παραλαβών μαθητής πρέπει να επιστρέψει τη συσκευή σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση καταστροφής ή απώλειας της συσκευής, η οικογένεια του μαθητή αναλαμβάνει την αντικατάσταση της συσκευής.

Επειδή η αναστολή λειτουργίας των Σχολείων ίσως επιβληθεί ξανά στο άμεσο μέλλον, καλούμε όσους γονείς και μαθητές θεωρούν πως δικαιούνται κι εκείνοι δανεισμό ενός εκ των τριών τάμπλετ να προσκομίσουν σχετική (απλή) αίτηση στο Σχολείο. Χτυπήστε το κουδούνι και δώστε την αίτησή σας στην Φύλακα του Σχολείου (10:00 – 18:00 καθημερινά).

Σε περίπτωση νέας αναστολής λειτουργίας των Σχολείων, ο Σύλλογος Διδασκόντων θα συνεδριάσει εκ νέου και θα λάβει όλες τις αιτήσεις υπόψη του, προτού αποφασίσει σε ποιους τρεις μαθητές θα δοθούν τα τάμπλετ.

 

Σχετικά με 13ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Το Σχολείο μας βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, στη συμβολή των οδών Σωκράτους και Κουντουριώτου.  Είναι μέρος ενός ευρύτερου συγκροτήματος σχολείων που περιλαμβάνει 2 δημοτικά,  νηπιαγωγείο,  γυμνάσιο και  λύκειο. Τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα 2109828591 (γραφείο διευθύντριας) & 2160049986 (γραφείο εκπαιδευτικών).


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.