Εγγραφές μαθητών στο Ολοήμερο Σχολείο για το σχ. έτος 2020-21

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Σύμφωνα με την Αρ. Πρωτ. 74261/Δ1 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την λειτουργία του Ολοήμερου Σχολείου, στο Ολοήμερο πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:

Χωρίς κανένα δικαιολογητικό: Τέκνα τρίτεκνων οικογενειών, τέκνα πολύτεκνων οικογενειών, τέκνα μονογονεϊκών οικογενειών, τέκνα ενταγμένων σε πρόγραμμα απεξάρτησης, τέκνα φυλακισμένων, τέκνα οικογενειών Ρομά, τέκνα οικογενειών που φιλοξενούνται σε δομές Φιλοξενίας Προσφύγων και τέκνα γονέων με χρόνιες παθήσεις.

 

Με δύο δικαιολογητικά (ένα δικαιολογητικό για κάθε γονέα): Για όλες τις άλλες περιπτώσεις οικογενειών απαιτείται ένα δικαιολογητικό για κάθε έναν από τους δύο γονείς.

  1. Αν ο γονέας είναι άνεργος προσκομίζει την κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ
  2. Αν ο γονέας εργάζεται ως υπάλληλος προσκομίζει βεβαίωση εργασίας από τον εργοδότη του
  3. Αν ο γονέας είναι ελεύθερος επαγγελματίας, αυτοαπασχολούμενος, αγρότης κτλ. προσκομίζει βεβαίωση ασφάλισης στον ΕΦΚΑ (πρώην ΟΑΕΕ, ΟΓΑ κτλ) ή πρόσφατο σημείωμα πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών ακόμα κι αν αυτό δεν έχει πληρωθεί.

 

Οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά 2020-21 ξεκίνησαν. Για να κατεβάσετε την αίτηση εγγραφής πατήστε εδώ. Την συμπληρωμένη αίτησή σας στείλτε ηλεκτρονικά στο mail του Σχολείου μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Εναλλακτικά επισκεφθείτε το Σχολείο μετά από τηλεφωνικό ραντεβού, μεσημεριανές ώρες 13:30 – 14:30.

Για το  Ολοήμερο Πρόγραμμα (13:15 – 16:00): Οι μαθητές τρώνε φαγητό που τους έχουν ετοιμάσει οι γονείς τους στην Τραπεζαρία του Σχολείου και ακολουθεί μία ώρα Μελέτης – Προετοιμασίας και μια ακόμη ώρα με ποικίλο περιεχόμενο. Αποχώρηση μπορεί να γίνει είτε στις 15:00 είτε στις 16:00.

Για την Πρωινή Ζώνη: Οι μαθητές των οποίων οι γονείς εργάζονται από νωρίς το πρωί προσέρχονται  και απασχολούνται στο Σχολείο (πρωινή υποδοχή ώρα 7:00 – 8:00).

Όσοι γονείς επιθυμούν να εγγράψουν τα τέκνα τους στις εν λόγω δομές παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και να την υποβάλουν στη Διεύθυνση του Σχολείου μαζί με τυχόν δικαιολογητικά.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης εγγραφής 12-6-2019. Μπορείτε να στείλετε με ηλεκτρονικό τρόπο την αίτησή σας ή να την προσκομίσετε αυτοπροσώπως. Το Σχολείο μπορεί να  σας δεχθεί κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού μετά τις 13:30 καθημερινά.

 

Ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου

Σχετικά με 13ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Το Σχολείο μας βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, στη συμβολή των οδών Σωκράτους και Κουντουριώτου.  Είναι μέρος ενός ευρύτερου συγκροτήματος σχολείων που περιλαμβάνει 2 δημοτικά,  νηπιαγωγείο,  γυμνάσιο και  λύκειο. Τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα 2109828591 (γραφείο διευθύντριας) & 2160049986 (γραφείο εκπαιδευτικών).


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.