Γιορτή Αποφοίτησης σχ. έτος 2017-18

0

Συγγραφέας: 13ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ | Κατηγορία Άρθρα μαθητών | , στις 16-06-2018

Τέλος και για τη σχολική χρονιά 2017-18! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αποχαιρετίσαμε τα δύο τμήματα της ΣΤ τάξης που αναχωρούν για το Γυμνάσιο…

Μέσα σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η φετινή γιορτή αποφοίτησης στην αυλή του σχολείου μας το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018. Από νωρίς είχαν στηθεί τραπέζια και καρέκλες για να υποδεχτούν τους καλεσμένους μας, ενώ μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων είχε αναλάβει το ψήσιμο και τη διαχείριση της γιορτής.

Η γιορτή ξεκίνησε με έναν χαιρετισμό από το Διευθυντή του σχολείου κ. Παπαθανασίου. Στη συνέχεια οι μαθητές του Νηπιαγωγείου με τις δασκάλες τους, μας παρουσίασαν τα τραγούδια που είχαν ετοιμάσει με τα παιδιά, ενώ το τμήμα Γ1 παρουσίασε το θεατρικό έργο ‘Πλούτος᾿. Η γιορτή συνεχίστηκε με χορούς και παιχνίδια από όλους τους μαθητές του σχολείου που οργάνωσαν οι γυμναστές του σχολείου μας κ. Γεργωλά Όλγα και κ. Παρθενίδης Φώτης.

Στο τέλος της εκδήλωσης, οι μαθητές των ΣΤ1 και ΣΤ2 με τους δασκάλους τους κ. Τσιρογιάννη Διονύση και κ. Παπαντωνίου Ευανθία αποχαιρέτισαν τους υπόλοιπους μαθητές και τους δασκάλους του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης με ένα όμορφο τραγούδι!

Η συνέχεια ανήκε στο συγκρότημα με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια. Δυστυχώς η γιορτή τελείωσε νωρίτερα του αναμενόμενου και άδοξα με την μπόρα που ξεκίνησε!

Δίνουμε ραντεβού για του χρόνου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση