I-Create= Η εκπαιδευτική Τηλεόραση αλλάζει

Η Εκπαιδευτική Tηλεόραση εξελίσσεται και περνά στην ψηφιακή εποχή. Δημιουργεί την πλατφόρμα νεανικής δημιουργίας i-create με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και συνδέεται με τα σημαντικότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

i-create

Η i-create είναι μια πλατφόρμα νεανικής δημιουργίας, ανοιχτή στην εκπαιδευτική κοινότητα και σε όλους τους νέους ανθρώπους. Προσφέρει ένα περιβάλλον συνεργασίας, δημιουργίας, προβολής, συγκέντρωσης και επιμέλειας των ατομικών ή συλλογικών ψηφιακών τους έργων: βίντεο, ιστολόγια, podcast, videocast, συμμετοχή σε διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια που αναπτύσσει η Εκπαιδευτική Τηλεόραση, αλλά και εργαλεία ελεύθερου λογισμικού ανοικτού κώδικα που υποστηρίζουν όλους τους χρήστες της πλατφόρμας.

Είναι μια πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν, μοιράζονται και αξιολογούν το περιεχόμενο. Ακόμα, ψηφιακά έργα θα αναπτύσσονται μέσα από διαγωνισμούς, καμπάνιες και συνεργασίες με σχολεία, Πανεπιστήμια και άλλους οργανισμούς σε εθνικό, τοπικό ή διεθνές επίπεδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *