Συγκέντρωση Ειδών Διατροφής & Πρώτης Ανάγκης για «Tο Χαμόγελο του Παιδιού» εν όψει των Χριστουγέννων

Ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ενόψει των επικείμενων εορτών των Χριστουγέννων, επιθυμεί να συγκεντρώσει τρόφιμα και άλλα προϊόντα προσπαθώντας να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών που λαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας, λόγω των σοβαρών προβλημάτων διαβίωσης που αντιμετωπίζουν.

Η ευαισθησία και η κινητοποίηση των παιδιών και των οικογενειών τους που θα ανταποκριθούν στην έκκληση είναι ζωτικής σημασίας για την λειτουργία του Οργανισμού και αναδεικνύει την αλληλεγγύη, την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς.

Παραθέτουμε ενδεικτική λίστα προϊόντων:

– Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, λάδι, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη, σάλτσα ντομάτας, κακάο, μπισκότα, κρουασάν, δημητριακά, φρυγανιές, μέλι, αλάτι, ξύδι, μαρμελάδα, μερέντα, χυμοί, μπαχαρικά, βρεφικές κρέμες και βρεφικά γάλατα Νο 1 & 2, συσκευασμένα Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

– Είδη βρεφικής φροντίδας: πάνες Νο 4-5-6, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα.

– Είδη προσωπικής φροντίδας: σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, κλπ.

– Είδη υγιεινής και οικιακής χρήσης: καθαριστικά & απολυμαντικά γενικής χρήσης, μαλακτικά ρούχων, απορρυπαντικά πλυντηρίου, χλωρίνη, χαρτί υγείας/κουζίνας, χαρτοπετσέτες, σακούλες απορριμμάτων, διαφανής μεμβράνη, λαδόκολλα, γάντια μιας χρήσης.

Η συγκέντρωση των παραπάνω προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας έως και την Παρασκευή 13-12-2024.

Σύλλογος Διδασκόντων 13ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας