3ο Kids Food Festival

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι  το Σάββατο 25 Μαΐου και ώρα 18:30 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας το 3ο KidsFoodFestival.

Το φεστιβάλ διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι είχαν αναλάβει δράσεις διδασκαλίας και projects για τον εθελοντισμό και τη σωστή διατροφή μέσα στην τάξη.

Όλα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τις πωλήσεις των εδεσμάτων, τα οποία ετοίμασαν τα παιδιά, διατέθηκαν για την ενίσχυση ιδρυμάτων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών. Οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και οι επισκέπτες απόλαυσαν τις δημιουργίες των παιδιών και πρόσφεραν χρήματα στο ειδικό κουτί/κουμπαρά που βρισκόταν στον προαύλιο χώρο του σχολείου, για την αγορά ειδών ανάγκης για το Ίδρυμα Χατζηκώνστα και ένα Δημόσιο Παιδιατρικό Νοσοκομείο.

Σας παρουσιάζουμε στιγμές από το festival αλλά και εργασίες που πραγματιποιήθηκαν μέσα στην τάξη από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας:

KIDS FOOD FESTIVAL

4DE01421 22FB 4C44 B52B FCBBAE58ED1A IMG 9710 1 IMG 9709 IMG 9696 1

Εργαστήρια Δεξιοτήτων – Δ2

photo output

Αγγλικά

photo output 1

Ε1

photo output 7 photo output 2 photo output 8

Ε2

photo output 6 photo output 5

Power Point για όλες τις τάξεις από τη Σχολική Νοσηλεύτρια, κα Κατσίβελου Μαριάννα

ΔΙΑΤΡΟΦΗ- ΠΑΙΔΙΑ

Το 3ο Kids Food Festival ήταν μια εκδήλωση που ανέδειξε την αξία της συνεργασίας μεταξύ γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών.

Η προσπάθεια όλων απέδειξε πως με κοινό όραμα και ενότητα μπορούμε να επιτύχουμε σημαντικά αποτελέσματα για την κοινωνία μας.

Ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε παρόμοιες δράσεις στο μέλλον, προσφέροντας ακόμα περισσότερα στην κοινότητά μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας για την πολύτιμη συμβολή τους και τη συνεχή υποστήριξή τους.

 

Εκ της Δ/νσεως

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *