Βραβείο Κυκλικής Οικονομίας!

IMG 7002

Την Τετάρτη 29-05-2024 η Δ΄ τάξη του σχολείου μας συμμετείχε στη μεγαλύτερη (πανελλήνια) έκθεση ανακύκλωσης, όταν βραβεύτηκε για τη συμμετοχή της στη δράση της σε προγράμματα ανακύκλωσης.

Το βραβείο για το σχολείο μας ήταν ένας έγχρωμος εκτυπωτής-φωτοτυπικό μηχάνημα και για τα παιδιά διάφορα δώρα, συμμετοχή σε παιχνίδια και δραστηριότητες μαζί με παιδιά από άλλα σχολεία.

Ενημερωθήκαμε, χαρήκαμε, γνωρίσαμε άλλους μαθητές, μαθήτριες και φορείς που ασχολούνται με την ανακύκλωση και δεχτήκαμε συγχαρητήρια όλων για τη σύσταση μας και την παρουσία μας στην έκθεση.

Κάνουμε γνωστό ότι στο σχολείο μας ανακυκλώνουμε χαρτί, συσκευασίες, μικρές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, μπαταρίες και από την επόμενη σχολική χρονιά θα κάνουμε κομποστοποίηση, αφού αποκτήσαμε κομποστοποιητή από το Δήμο Αθηναίων πριν λίγες μέρες, καθώς και ανακύκλωση μελανιών εκτυπωτή (τόνερ).

Το μήνυμά μας είναι ότι αποφασίσαμε να κάνουμε την ανακύκλωση τρόπο ζωής, να τη βάλουμε στην καθημερινότητά μας, γιατί προσέχουμε και φροντίζουμε και φροντίζουμε τη ζωή μας, το μέλλον μας!

Image 1 22 Image 1 25 Image 1 26 Image 1 24 Image 1 23