ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΠΙΔΟΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Γ΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ- ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019-2020  ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΠΡΟΟΔΟΥ-ΣΠΟΥΔΩΝ

Αγαπητοί γονείς, μια ιδιαίτερα περίεργη και δύσκολη σχολική χρονιά έφθασε στο τέλος της. Η πανδημία που επικρατεί στον πλανήτη έχει αλλάξει τις συνήθειες που όλοι γνωρίζαμε με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τελετή λήξης που ήταν γιορτή χαράς για όλους μας.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ, η βαθμολογία του γ΄ τριμήνου, καθώς και οι τίτλοι προόδου και σπουδών  θα δοθούν στους μαθητές/τριες σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο την Παρασκευή 26/06/2020, ημέρα λήξης των μαθημάτων ως εξής:

Με ώρα προσέλευσης 8.30πμ έως 9.00πμ οι μαθητές της 1ης Υποομάδας δηλαδή οι μαθητές που ήταν προγραμματισμένο να έρθουν Τρίτη, Πέμπτη γι’ αυτήν την εβδομάδα.

Με ώρα προσέλευσης 9.30πμ έως 10.00πμ οι μαθητές της 2ης Υποομάδας δηλαδή οι μαθητές που ήταν προγραμματισμένο να έρθουν αυτή την εβδομάδα Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή.

Μόνο οι μαθητές θα εισέρχονται στο σχολείο και οι γονείς θα περιμένουν για την παραλαβή τους στον αύλειο χώρο τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας και φορώντας μάσκα. Εκπαιδευτικοί θα αναλάβουν τον έλεγχο της εισόδου και εξόδου των μαθητών για την ασφάλειά τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η επίδοση βαθμολογίας και τίτλων όσων απουσιάζουν με δήλωση απουσίας θα γίνει μετά από συνεννόηση, είτε δια ζώσης την Παρασκευή 26/06/2020 τις παραπάνω ώρες , είτε ηλεκτρονικά με συναίνεση γονέα.