Γιορτή μητέρας: “Θα σ’αγαπώ ό,τι κι αν γίνει”

Μάι 20207

Την Κυριακή 10/5/2020,όπως κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Μάη,θα γιορτάσουμε τη μαμά μας(μπορείτε να δείτε δραστηριότητες για το θέμα στην κατηγορία του blog μας Γιορτή της μητέρας)!!Μετά την επεξεργασία του θέματος και τις όμορφες κατασκευές που θα της χαρίσετε, το βιβλίο της  δανειστική μας βιβλιοθήκης ανήκει σ’αυτήν!!!

Καθίστε αναπαυτικά στην αγκαλιά της και απολαύστε μαζί το παραμύθι με τίτλο “Θα σ’αγαπώ ό,τι κι αν γίνει”.

Πάρε τα χαρτιά σου και τα υλικά ζωγραφικής και δημιούργησε την εικόνα του βιβλίου που σ’εντυπωσίασε περισσότερο στα πλαίσια της εργασίας της δανειστικής βιβλιοθήκης.

Επίσης σ’ένα χαρτί Α4 σαν σπουδαίος ζωγράφος που είσαι φτιάξε την προσωπογραφία της!!! Αξιοποίησε όλο το χαρτί σου.Παρακάτω μπορείς να πάρεις ιδέα από τη δουλειά προηγούμενων μαθητών μας.Μην ξεχάσεις το φόντο, την αφιέρωση: “Μαμά σε αγαπώ πολύ” και την ημερομηνία του έργου!!! Μετά από χρόνια θα έχει άπειρη αξία!!!

 

Μόλις τελειώσεις μπορείς ν’ασχοληθείς με  τα παιχνίδια για την ανάλυση,κατανόηση και επεξεργασία του παραμυθιού που διάβασες.Ευχαριστούμε τη συνάδελφο Τάνια Μάνεση που μας πρόλαβε και δημιούργησε τα παιχνίδια προς αξιοποίηση.Πάτησε πάνω στην εικόνα να μεταφερθείς στο σύνδεσμο των παιχνιδιών.

 

από κάτω από: Γιορτή της μητέρας, Φιλαναγνωσία- Δανειστική Βιβλιοθήκη| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γιορτή μητέρας: “Θα σ’αγαπώ ό,τι κι αν γίνει”    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ιστορικό

Πρόσφατα άρθρα

Kατηγορίες

Άδεια Creative Commons

Πιστοποιητικό συμμετοχής σε πρόγραμμα Code Week 2023, Βάνα Μπουλτή

πιστοποιητικό Code Week Βάνα Μπουλτή

πιστοποιητικό Code Week, Ευαγγελίνα Μπακάγια

πιστοποιητικό Code Week Ευαγγελίνα Μπακάγια

Ετικέτα ποιότητας έργου Etwinning 2022

Ετικέτα ποιότητας έργου Etwinning 2022

COP26 badge_ 12ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας

https://www.twinkl.gr/blog/cop26-gallery-ellada

Δίπλωμα συμμετοχής CO26

44

Πιστοποιητικό αριστείας στον προγραμματισμό

4

Translate



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων