Δραστηριότητες φοιτητριών του παιδαγωγικού τμήματος-Πρόβες για την καλοκαιρινή γιορτή- Βίντεο: Η Τοσοδούλα-Φύλλα εργασίας για τα λουλούδια-Δημιουργία σκηνικού γιορτής.

Μάι 202423

Τα παιδιά του πρωινού τμήματος 1, ξεκινήσαμε με δραστηριότητες των φοιτητριών του παιδαγωγικού τμήματος. Αρχικά καθίσαμε σε κύκλο και οι φοιτήτριες μας έδωσαν από ένα κομμάτι χαρτί κι έπρεπε να βρούμε ποιός έχει παρόμοιο, ώστε να τα ενώσουμε και να σχηματίσουμε μια εικόνα, ένα παζλ. Έτσι, χωριστήκαμε σε 5 ομάδες, ανάλογα με το ποια εικόνα κρατούσε η κάθε φοιτήτρια. Στη συνέχεια, καθίσαμε σε μια γωνιά και μας έδειξαν από ένα βιβλίο που είχαν φέρει, είδαμε μαζί τις εικόνες και απαντούσαμε στις ερωτήσεις τους. Με τη φαντασία μας, δημιουργήσαμε ένα δικό μας βιβλίο, οι φοιτήτριες έγραφαν όσα τους λέγαμε κι εμείς τα ζωγραφίσαμε. Χαρήκαμε πολύ, γιατί συνεργαστήκαμε άψογα μαζί τους και περάσαμε πολύ όμορφα και δημιουργικά.

Στον χρόνο που μας απέμεινε, συνεχίσαμε τις πρόβες μας στα τραγούδια και τους χορούς της γιορτής στην αυλή και στην τάξη.

Τα παιδιά του ολοήμερου τμήματος 1,  κάναμε πρόβα στους χορούς και στα τραγούδια για την καλοκαιρινή σχολική γιορτή.

 

από κάτω από: Ανακοινώσεις| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δραστηριότητες φοιτητριών του παιδαγωγικού τμήματος-Πρόβες για την καλοκαιρινή γιορτή- Βίντεο: Η Τοσοδούλα-Φύλλα εργασίας για τα λουλούδια-Δημιουργία σκηνικού γιορτής.    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ιστορικό

Kατηγορίες

Άδεια Creative Commons

Πιστοποιητικό συμμετοχής σε πρόγραμμα Code Week 2023, Βάνα Μπουλτή

πιστοποιητικό Code Week Βάνα Μπουλτή

πιστοποιητικό Code Week, Ευαγγελίνα Μπακάγια

πιστοποιητικό Code Week Ευαγγελίνα Μπακάγια

Ετικέτα ποιότητας έργου Etwinning 2022

Ετικέτα ποιότητας έργου Etwinning 2022

COP26 badge_ 12ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας

https://www.twinkl.gr/blog/cop26-gallery-ellada

Δίπλωμα συμμετοχής CO26

44

Πιστοποιητικό αριστείας στον προγραμματισμό

4

TranslateΑλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων