Εργαστήρια δεξιοτήτων 2023-2024:1ος θεματικός κύκλος-«Ζω καλύτερα -Ευ ζην» με τίτλο: «Ο Ρούλης ο Τροφούλης και η περιπέτειά του στον κόσμο της υγιεινής διατροφής»-Ασκήσεις γυμναστικής με γυμνάστρια- Η αξία της γυμναστικής στη ζωή μας-Ζωγραφική: Ποια άσκηση γυμναστικής μου άρεσε;-Κουκλοθέατρο : Μαγειρεύω τις δικιές μου συνταγιές-Κατασκευή «Φαγάνας»- Ψηφιακό παιχνίδι με θέμα την υγιεινή διατροφή- Φύλλα εργασίας μαθηματικών με φρούτα.

Φεβ 202413

Σήμερα ,τα παιδιά του πρωινού τμήματος 1,κάναμε μια σύντομη συζήτηση για όλα όσα έχουμε μάθει για τη διατροφή και μιλήσαμε για το ρόλο της καθημερινής άσκησης στη ζωή μας.

Παίξαμε ένα καινούριο παιχνίδι όπου η εκπαιδευτικός διάλεγε ένα φρούτο π.χ μήλο και όλα τα παιδιά ένα άλλο π.χ. αχλάδι. Όταν η εκπαιδευτικός έλεγε “μήλο” τα παιδιά έπρεπε να λένε ‘”αχλάδι”. Κάποια στιγμή για να τους μπερδέψει η εκπαιδευτικός έλεγε “αχλάδι” και τα παιδιά έπρεπε να απαντήσουν “μήλο”. Το παιχνίδι αυτό απαιτεί καλό συντονισμό και ταχύτητα. Το ίδιο παιχνίδι το παίξαμε και με άλλες κατηγορίες τροφίμων.

Στη συνέχεια, μας επισκέφθηκε η κυρία Γαβριέλα, μητέρα ενός παιδιού του διπλανού τμήματος και κάναμε μαζί της υπέροχες ασκήσεις γυμναστικής! Περάσαμε υπέροχα και θέλουμε να μας επισκεφθεί ξανά!

 

426587674 294541603295068 5978252185005409450 n defaced

από κάτω από: Εργαστήρια δεξιοτήτων 2023-2024:1ος θεματικός κύκλος-«Ζω καλύτερα -Ευ ζην» με τίτλο: «Ο Ρούλης ο Τροφούλης και η περιπέτειά του στον κόσμο της υγιεινής διατροφής»| με ετικέτα  |  | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εργαστήρια δεξιοτήτων 2023-2024:1ος θεματικός κύκλος-«Ζω καλύτερα -Ευ ζην» με τίτλο: «Ο Ρούλης ο Τροφούλης και η περιπέτειά του στον κόσμο της υγιεινής διατροφής»-Ασκήσεις γυμναστικής με γυμνάστρια- Η αξία της γυμναστικής στη ζωή μας-Ζωγραφική: Ποια άσκηση γυμναστικής μου άρεσε;-Κουκλοθέατρο : Μαγειρεύω τις δικιές μου συνταγιές-Κατασκευή «Φαγάνας»- Ψηφιακό παιχνίδι με θέμα την υγιεινή διατροφή- Φύλλα εργασίας μαθηματικών με φρούτα.    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ιστορικό

Πρόσφατα άρθρα

Kατηγορίες

Άδεια Creative Commons

Πιστοποιητικό συμμετοχής σε πρόγραμμα Code Week 2023, Βάνα Μπουλτή

πιστοποιητικό Code Week Βάνα Μπουλτή

πιστοποιητικό Code Week, Ευαγγελίνα Μπακάγια

πιστοποιητικό Code Week Ευαγγελίνα Μπακάγια

Ετικέτα ποιότητας έργου Etwinning 2022

Ετικέτα ποιότητας έργου Etwinning 2022

COP26 badge_ 12ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας

https://www.twinkl.gr/blog/cop26-gallery-ellada

Δίπλωμα συμμετοχής CO26

44

Πιστοποιητικό αριστείας στον προγραμματισμό

4

TranslateΑλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων