Τηλεκπαίδευση-Εισαγωγή στην χειμερία νάρκη

Ιαν 202228

Δεύτερη μέρα τηλεκπαίδευσης, μετά την χιονόπτωση που έφερε η καταιγίδα “Ελπίδα” και τα δύο τμήματα κάναμε εισαγωγή στη χειμερία νάρκη. Γνωρίσαμε τι σημαίνει χειμερία νάρκη, για ποιο λόγο μερικά ζώα πέφτουν σε χειμερία νάρκη, πώς προετοιμάζονται και σε ποια μέρη επιλέγουν να κοιμηθούν μέχρι την πρώτη ζέστη της Άνοιξης μέσα από το υλικό της παρακάτω παρουσίασης. Πατήστε στην εικόνα.

2 6

Διαλέξαμε ποιο ζώο μας έκανε περισσότερη εντύπωση και εξηγήσαμε γιατί. Επίσης επιχειρηματολογήσαμε για το ποιο από τα ζώα είναι το αγαπημένο μας.

Παίξαμε το παρακάτω παιχνίδι μέσα από την παρουσίαση, ελέγχοντας τις γνώσεις μας. Πατήστε στην εικόνα. Μπορεί να χρειαστεί να βάλετε όνομα πριν ανοίξει η εφαρμογή. Μπορείτε να βάλετε τυχαία γράμματα π.χ. bbbb και να πατήσετε Start.

24

Επίσης απαντήσαμε και σε αινίγματα για τα ζώα που πέφτουν σε χειμερία νάρκη. Περιέχονται στην παραπάνω παρουσίαση. Πατήστε στην εικόνα.

1 14

Κατασκευάσαμε μ’ ένα φύλλο χαρτί Α4  την σπηλιά της αρκουδίτσας για να περάσει τον χειμώνα και τοποθετήσαμε και την ταμπέλα “Σσς… κοιμάμαι” για να μην κάνουμε φασαρία. Ξυπνά πολύ εύκολα και είναι πολύ επικίνδυνο για τη ζωή της. Δυστυχώς το στιγμιότυπο οθόνης από την κατασκευή δεν αποθηκεύτηκε.

Τελειώσαμε τη μέρα μ’ ένα κινητικό τραγούδι “Χορεύω/Παγώνω” με ήρωες ζώα χειμερίας νάρκης.

 

 

από κάτω από: Χειμερία νάρκη| με ετικέτα  |  | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τηλεκπαίδευση-Εισαγωγή στην χειμερία νάρκη    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ιστορικό

Πρόσφατα άρθρα

Kατηγορίες

Άδεια Creative Commons

Πιστοποιητικό συμμετοχής σε πρόγραμμα Code Week 2023, Βάνα Μπουλτή

πιστοποιητικό Code Week Βάνα Μπουλτή

πιστοποιητικό Code Week, Ευαγγελίνα Μπακάγια

πιστοποιητικό Code Week Ευαγγελίνα Μπακάγια

Ετικέτα ποιότητας έργου Etwinning 2022

Ετικέτα ποιότητας έργου Etwinning 2022

COP26 badge_ 12ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας

https://www.twinkl.gr/blog/cop26-gallery-ellada

Δίπλωμα συμμετοχής CO26

44

Πιστοποιητικό αριστείας στον προγραμματισμό

4

Translate



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων