Βίντεο ημερολογίου αντίστροφης μέτρησης μέχρι το Πάσχα- Τι γιορτάζουμε το Πάσχα;- Το Πάσχα του Τάκη Προβατάκη- Πασχαλινός λαγός με χάρτινο πιάτο

Απρ 202119

Παρακολουθήσαμε μερικά βίντεο που περιλαμβάνονται στο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης μέχρι τις διακοπές του Πάσχα δημιουργία της κας Τάνιας Πατήστε στην εικόνα για να δείτε όλο το ημερολόγιο.

Ξεκινήσαμε να γνωρίζουμε τα γεγονότα που σηματοδοτούν τη γιορτή του Πάσχα και συνοδεύονται με ανάμεικτα συναισθήματα χαράς και λύπης. Λύπη συντροφεύει τη Μεγάλη Εβδομάδα ή όπως λέγεται και αλλιώς την εβδομάδα των Παθών κατά την οποία ο Χριστός ταπεινώθηκε, δικάστηκε, κρίθηκε ένοχος και οδηγήθηκε στο Σταυρό. Χαρά συντροφεύει την Ανάσταση του Κυρίου και την Ανάληψή του στον ουρανό.

Δύο αβγά που δραπέτευσαν από το κοτέτσι διηγούνται τα γεγονότα του Πάσχα. Πατήστε στην εικόνα

Βοηθήσαμε τον Τάσο το σαλιγκάρι να ολοκληρώσει τις ετοιμασίες για το Πάσχα. Πατήστε στην εικόνα.

Υπό τις οδηγίες του παρακάτω τροχού εκτελέσαμε κινήσεις με το σώμα μας. Πατήστε στην εικόνα.

Την Κυριακή του Πάσχα έχουμε έθιμο να ψήνουμε αρνί στη σούβλα. Τι γίνεται όμως με τον Τάκη Προβατάκη αυτό το Πάσχα;-δημιουργία ψηφιακής απόδοσης της κας Βάνας. Για να δείτε την παρουσίαση με τις κινήσεις που έχουν ενσωματωθεί, θα πρέπει να κάνετε Λήψη του αρχείου( Αρχείο-Λήψη- Microsoft Power point) και προβολή της παρουσίασης σε pptx. Πατήστε στην εικόνα.

Κατασκευάσαμε τον πασχαλινό λαγό μας με μισό χρωματιστό χάρτινο πιάτο και μπάλα από βαμβάκι για την ουρά του. Ιδέα από το pinterest.

  

Συμπληρώσαμε και 2 μαθηματικά πασχαλινά φύλλα εργασίας. Από εδώ και εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Kατηγορίες

TranslateTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων