Βίντεο, Ο ένας και μοναδικός εαυτός μου-Απέναντι, παραμύθι με τον Μέλιο το σκαθάρι- Online παιχνίδια για το παραμύθι, τα έντομα και την άνοιξη- Ο Σταμάτης το σαλιγκάρι σώζει τη βασίλισσα Βιβή

Απρ 202113

Σήμερα Τρίτη, στην καθιερωμένη συνάντησή μας ,η ψυχολόγος του Νηπιαγωγείου μας κα Ιωάννα Καπετανάκου μας παρουσίασε ένα βίντεο για τη μοναδικότητα και την αξία του καθενός μας . Συζητήσαμε σχετικά με το περιεχόμενο του βίντεο και ζωγραφίσαμε σε τι είναι ο καθένας μας μοναδικός και ξεχωριστός.Π.χ. κάνω πολύ καλά ποδήλατο, εξερευνώ το δάσος με την αδερφή μου, είμαι σεφ στην κουζίνα μαζί με τη μαμά μου, πάνω καταπληκτικό πατίνι, παίζω με τους φίλους μου καταπληκτικά το πασχαλινό παιχνίδι του κυνηγιού των χρωματιστών αβγών, είμαι πολύ καλή φίλη και παίζω ωραία με τις φίλες μου, μιλάω ευγενικά στους φίλους μου, παίζω με τη μαμά και τον μπαμπά παιχνίδια και υπέροχα πολλά άλλα.

Όλες τις δραστηριότητές μας για τα έντομα μπορείτε να τις βρείτε εδώ. Παρακολουθήσαμε μια ακόμη ιστορία του Μέλιου του σκαθαριού (εδώ το Ανάποδα) που ήθελε να περάσει απέναντι στο δρόμο. Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://video.link/w/SsDic

Απαντήσαμε και τα online παιχνίδια του παραμυθιού για την κατανόησή του. Στο παρακάτω παιχνίδι θα σας ζητηθεί να προσθέσετε όνομα για να το ανοίξετε . Βάλτε τυχαία γράμματα.

Όλα περιέχονται στην παρακάτω διαδραστική εικόνα. Πατήστε για να τη δείτε όλη.

Συμπληρώσαμε 2 ακόμη ανοιξιάτικα φύλλα εργασίας(από εδώ) ,όπου συμπληρώσαμε το κεφαλαίο αρχικό γράμμα στις λέξεις και τις γράψαμε και με τα πεζά γράμματα.

 

   

 

Παίξαμε ανοιξιάτικα αινίγματα. Πατήστε στην εικόνα.

Παίξαμε online παιχνίδια αναγνώρισης αρχικού γράμματος εντόμων. Πατήστε στην εικόνα.

Γνωρίσαμε την ιστορία του Σταμάτη του σαλιγκαριού που έσωσε τη βασίλισσα Βιβή. Πατήστε στην εικόνα.

Παίξαμε online μαθηματικά παιχνίδια συμμετρίας και δημιουργίας αριθμογραμμής από το 1-10. Πατήστε στις εικόνες.

 

Κάναμε και τις κινήσεις που όριζε ο παρακάτω τροχός. Πατήστε στην εικόνα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Kατηγορίες

TranslateTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων