Χριστουγεννιάτικη κάρτα-Τα Χριστούγεννα του Άγιου Βασίλη-Η μπουγάδα του Άι-Βασίλη

Δεκ 202021

Σήμερα ολοκληρώσαμε τη χριστουγεννιάτικη κάρτα, Χριστούγεννα στη χιονισμένη πόλη, με τις ευχές μας για τη γιορτή των Χριστουγέννων και την καλή χρονιά. Μέσα στην κάρτα γράψαμε  ¨Καλά Χριστούγεννα¨,¨Καλή Χρονιά¨,2021 και τη διακοσμήσαμε με βαμβάκι.

Συμπληρώσαμε ακόμη ένα φύλλο εργασίας από το πακετάκι μας, υλικό της Ανθής Ζήση.

Είδαμε το βίντεο με τον τάρανδο στη χιονόμπαλα που πολύ μας άρεσε. Διαβάσαμε το παραμύθι της Ιωάννας Κυρίτση, Η μπουγάδα του Άι-Βασίλη. Πατήστε πάνω στην εικόνα για να το διαβάσετε.

Άραγε, ποιος από μας έχει κάνει ποτέ δώρο στον Άγιο Βασίλη; Ο Άη Βασίλης κάθε  χρονιά μας φέρνει. Αναρωτηθήκαμε και σκεφτήκαμε ότι του χρωστάμε ένα δώρο κι εμείς. Παρακολουθήσαμε το βίντεο «Τα Χριστούγεννα του Άγιου Βασίλη», ζωγραφίσαμε τα δώρα που θα του κάνουμε και γράψαμε στο χαρτί μας: «Άγιε Βασίλη το δώρο σου».

Γίναμε ντεντέκτιβς χριστουγεννιάτικων λέξεων και τις αναγνωρίσαμε στο παρακάτω παιχνίδι. Βρες τη λέξη.

Ακούσαμε τα δύο τραγούδια από το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης μας: «Ό Άη Βασίλης πάλι θα ‘ρθει», Φουμ Φουμ(Τρεις σοφοί, Τρεις Βασιλιάδες),

Τέλος παρακολουθήσαμε την ιστορία των μπισκότων του Άγιου Βασίλη που μας είχε εντυπωσιάσει πολύ (στη μέση της ανάρτησης).

από κάτω από: Το παιχνίδι, Χριστούγεννα| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χριστουγεννιάτικη κάρτα-Τα Χριστούγεννα του Άγιου Βασίλη-Η μπουγάδα του Άι-Βασίλη    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πιστοποιητικό αριστείας στον προγραμματισμό

4

Πρόσφατα άρθρα

Αρχείο

Kατηγορίες

Βάνα Μπουλτή

Ετικέτα ποιότητας έργου Etwinning 2022

Ετικέτα ποιότητας έργου Etwinning 2022

COP26 badge_ 12ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας

https://www.twinkl.gr/blog/cop26-gallery-ellada

Δίπλωμα συμμετοχής CO26

44

Βάνα Μπουλτή

TranslateTop
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων