Επιστολή,από εμάς, για γονείς και παιδιά δημιουργικής απασχόλησης στο σπίτι

Μαρ 202021

Καλησπέρα σε όλους σας!! Ελπίζουμε να είστε όλοι γεροί και δυνατοί με την κατάσταση των τελευταίων ημερών που βιώνουμε και αισιόδοξοι  για τις μέρες που έρχονται. Σας στέλνουμε πληροφορίες για το πώς θ’απασχολούνται τα παιδιά στο σπίτι,ώστε να μην χάσουν την επαφή με τη μάθηση, από εδώ και πέρα μέχρι νεοτέρας .

2 Σχόλια στο άρθρο

“Επιστολή,από εμάς, για γονείς και παιδιά δημιουργικής απασχόλησης στο σπίτι”

  1. Μάρτιος 23, 2020 στις 07:53       Λώρα Πάσσιου Έγραψε:

    Καλή εβδομάδα! Ευχαριστούμε για την συνέχιση της συνεργασίας! Καλή δύναμη σε όλες σας! Ελπίζουμε εσείς και οι αγαπημένοι σας να είστε γεροί. Ο Πάνος, λόγω και της Ιωάννας, είναι μια χαρά. Πολύ χειροτεχνία, ζωγραφική, παιχνίδι στην ταράτσα, επιτραπέζια, ταινίες τα βράδια…εμείς επειδή είμαστε με τηλε-εργασία, δεν παίρνουμε ανάσα! Μάλλον εργαζόμαστε περισσότερο. Ευτυχώς λοιπόν που τα αδερφάκια συνεργάζονται κ είναι αγαπημένα,γιατί αλλιώς θα είχαμε τύψεις. Από σήμερα θα κάνουμε όλοι μαζί και γυμναστική, γιατί την προηγούμενη εβδομάδα, κάναν 2 φορές μόνο οι μεγάλοι και οι μικροί ό,τι έτρεχα στην ταράτσα… Θα σας στείλουμε την εργασία μας. Εις το επανιδείν!


    • Μάρτιος 23, 2020 στις 11:17       12ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Έγραψε:

      Καλημέρα!!Συνεννοηθήκαμε όλες μαζί να μην επιτρέψουμε,όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα,το σταμάτημα της επικοινωνίας με τα παιδιά μας!Δεν είμαστε διακοπές και τα παιδιά πέρα από τις ελεύθερες δημιουργικές ώρες έχουν δικαίωμα στη μάθηση! Προσπάθεια μας είναι η συνέχιση της εκπαιδευτικής μας ιδιότητας ώστε όταν με το καλό μας επιτραπεί η επιστροφή στο σχολείο τα παιδιά να θυμούνται ότι είναι μαθητές!!!!


Αφήστε μια απάντηση

Kατηγορίες

TranslateTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων