Επιστροφή από τις πασχαλινές μας διακοπές

Μαΐ 20196

Πρώτη μέρα σήμερα μετά τις πασχαλινές διακοπές μας. Οι συζητήσεις και οι ανακοινώσεις μας για το πώς περάσαμε κρατούν το μεγαλύτερο μέρος των δραστηριοτήτων μας.

Θέλαμε να τα πούμε όλα.Το ταξίδι στο νησί,στο χωριό, αν περάσαμε κάτω από τον Επιτάφιο,πώς ήταν η λαμπάδα μας,ποιος κέρδισε στο τσούγκρισμα των αβγών,ποιος έψησε το αρνί,αν τραγουδήσαμε και χορέψαμε την Κυριακή του Πάσχα. Οι εικόνες διαδέχονταν η μία την άλλη.

Χρησιμοποιώντας κάποιο από το υλικό των πασχαλινών αναμνήσεων του Pop-it blog εικονογραφήσαμε τις αναμνήσεις μας αφού πρώτα τις είχαμε περιγράψει.

Τα παιδιά της απογευματινής βάρδιας του ολοήμερου τμήματος ξεχωρίσαμε την αγαπημένη μας ανάμνηση,την οποία απεικονίσαμε.Στη συνέχεια καθίσαμε στην παρεούλα και παίξαμε το παιχνίδι: «Μάντεψε ποια είναι η αγαπημένη μου πασχαλινή ανάμνηση». Κοιτώντας την εικόνα,παρατηρώντας τις λεπτομέρειες της ,προσπαθούσαμε να μαντέψουμε.Τα πήγαμε πάρα πολύ καλά στην μαντική ικανότητα και σε αυτό μας βοήθησαν οι εξαιρετικές μας ζωγραφιές με τις απίστευτες λεπτομέρειες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Kατηγορίες

TranslateTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων