Ομιλία και συζήτηση με ψυχολόγο για τη χρησιμότητα του παιχνιδιού

Οκτ 201830

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+”Learning to play and playing to learn” που εκπονεί το νηπιαγωγείο μας (πληροφορίες στην κατηγορία του blog μας),είχαμε συνάντηση εκπαιδευτικοί και γονείς με την ψυχολόγο κα Μελίνα Χαρατσίδου. Θέμα της συνάντησης, η αναγκαιότητα του παιχνιδιού στην προσχολική ηλικία,είδη παιχνιδιών,πρόσωπα που εμπλέκονται ανάλογα,αποκλίσεις συμπεριφορών με αφορμή το παιχνίδι,τρόποι διαχείρισης κρίσεων και προτάσεις λύσεων σε καταστάσεις που το απαιτούν.

Η συζήτηση ήταν άκρως ενδιαφέρουσα,με πολλούς προβληματισμούς από τους γονείς για διάδραση και επιχειρηματολογία.Η κα Χαρατσίδου,με τη μεγάλη εμπειρία της και τις γνώσεις της , έλυσε πολλές απορίες και πρότεινε τρόπους επίλυσης σε θέματα με τα παιδιά που απασχολούσαν τους γονείς.

Την ευχαριστούμε θερμά που γι’ακόμη μία φορά  επισκέφθηκε στο νηπιαγωγείο μας και μας χάρισε τις πολύτιμες γνώσεις της. Ευχαριστούμε επίσης και όσους γονείς παραβρέθηκαν και στήριξαν αυτή μας την πρόταση και προσπάθεια για πληροφόρηση.

από κάτω από: Erasmus+: Learning to play, Το παιχνίδι| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ομιλία και συζήτηση με ψυχολόγο για τη χρησιμότητα του παιχνιδιού    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ιστορικό

Πρόσφατα άρθρα

Kατηγορίες

Άδεια Creative Commons

Πιστοποιητικό συμμετοχής σε πρόγραμμα Code Week 2023, Βάνα Μπουλτή

πιστοποιητικό Code Week Βάνα Μπουλτή

πιστοποιητικό Code Week, Ευαγγελίνα Μπακάγια

πιστοποιητικό Code Week Ευαγγελίνα Μπακάγια

Ετικέτα ποιότητας έργου Etwinning 2022

Ετικέτα ποιότητας έργου Etwinning 2022

COP26 badge_ 12ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας

https://www.twinkl.gr/blog/cop26-gallery-ellada

Δίπλωμα συμμετοχής CO26

44

Πιστοποιητικό αριστείας στον προγραμματισμό

4

Translate



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων