Το νηπιαγωγείο μας στην εφημερίδα «Ο ΠΑΛΜΟΣ» Γλυφάδας

Ιαν 201824

Στο φύλλο του Σαββάτου 6/1/2018 της εφημερίδας «Ο ΠΑΛΜΟΣ» Γλυφάδας υπήρξε άρθρο για την έκθεση παιχνιδιών που πραγματοποιήθηκε στο νηπιαγωγείο μας το Σάββατο 9/12/2017 στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του προγράμματος ERASMUS+ «Learning to play and playing to learn».

Ευχαριστούμε θερμά  τους ανθρώπους της εφημερίδας  που είναι αρωγοί των προσπαθειών μας για ποιοτικό εκπαιδευτικό έργο πέρα από τους τοίχους της αίθουσας του νηπιαγωγείου μας. Τους ευχαριστούμε για τη  διάδοση των προσπαθειών μας στα πλαίσια της κοινωνίας γνωρίζοντας όλοι την ύπαρξη των προγραμμάτων ERASMUS+ και τις ανεκτίμητες  εκπαιδευτικές ευκαιρίες που αυτά προσφέρουν. Είμαστε υπερήφανες εκπαιδευτικοί  αφ’ενός γιατί  το νηπιαγωγείο μας αποτελεί μέρος των προγραμμάτων και που στη βαθμίδα μας είμαστε πρωτοπόροι και αφ’ ετέρου για τις εμπειρίες που προσλαμβάνουν τα παιδιά μας.

Είναι η δεύτερη φορά που η εφημερίδα μας φιλοξενεί στις σελίδες της( αρωγός και στο πρώτο μας πρόγραμμα ERASMUS+ για τα δικαιώματα των παιδιών(πληροφορίες εδώ)

 

από κάτω από: Erasmus+: Learning to play, Ανακοινώσεις| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το νηπιαγωγείο μας στην εφημερίδα «Ο ΠΑΛΜΟΣ» Γλυφάδας    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Kατηγορίες

Βάνα Μπουλτή

COP26 badge_ 12ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας

https://www.twinkl.gr/blog/cop26-gallery-ellada

Δίπλωμα συμμετοχής CO26

44

TranslateTop
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων