Έκθεση παιχνιδιών

Δεκ 201710

Σήμερα Σάββατο 9/12/2017 πραγματοποιήθηκε στο Νηπιαγωγείο μας έκθεση χειροποίητων παιχνιδιών, στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος  KA ERASMUS+ με τίτλο  “Learning to play,playing to learn”. Τα παιχνίδια ήταν κατασκευασμένα όχι μόνο από τα παιδιά του σχολείου μας αλλά κάποια και από γονείς στο εργαστήρι παιχνιδιών που έγινε στις 20 Νοεμβρίου( Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του παιδιού) που συμμετείχαν μαζί με τα παιδιά τους.

Επισκέφτηκαν το Νηπιαγωγείο μας ο κος Γιάννης και η κα Ρούλα ,παππούς και γιαγιά αντίστοιχα μαθητών μας ,που όχι μόνο μας μίλησαν για τα παιχνίδια που έπαιζαν στην παιδική τους ηλικία αλλά μας κατασκεύασαν μέσα στην τάξη δικά τους παιχνίδια εποχής. Ο κος Γιάννης μας έφτιαξε χαρταετό, πατίνι και αυτοσχέδιο αυτοκινητάκι. Η κα Ρούλα μας έφτιαξε ξυλοπόδαρα, το παιχνίδι κουμπί και έπαιξε μαζί με τα παιδιά το “Δώσε μου φωτιά” -πληροφορίες για το παιχνίδι εδώ.

Επίσης η κα Γιολάντα ,μαμά μαθήτριας μας,μας έφερε και μας έδειξε παραδοσιακά παιχνίδια της χώρας καταγωγής της(Πολωνία)-ξύλινη χειροποίητη πασχαλίτσα(έντομο καλοτυχίας και ευημερίας),ξύλινη αγριόπαπια μαριονέτα και παιχνίδια κατασκευασμένα με κάστανα-σκυλάκι και κάμπια.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους γονείς ,παππούδες , γιαγιάδες ,συναδέλφους, την κα Ελένη Μουσένα που για αρκετά χρόνια ήταν η Σχολική μας Σύμβουλος,για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας και τα θερμά σας σχόλια!!!!!

Στιγμιότυπα της έκθεσης παιχνιδιών μας:

 

από κάτω από: Erasmus+: Learning to play| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έκθεση παιχνιδιών    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ιστορικό

Πρόσφατα άρθρα

Kατηγορίες

Άδεια Creative Commons

Πιστοποιητικό συμμετοχής σε πρόγραμμα Code Week 2023, Βάνα Μπουλτή

πιστοποιητικό Code Week Βάνα Μπουλτή

πιστοποιητικό Code Week, Ευαγγελίνα Μπακάγια

πιστοποιητικό Code Week Ευαγγελίνα Μπακάγια

Ετικέτα ποιότητας έργου Etwinning 2022

Ετικέτα ποιότητας έργου Etwinning 2022

COP26 badge_ 12ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας

https://www.twinkl.gr/blog/cop26-gallery-ellada

Δίπλωμα συμμετοχής CO26

44

Πιστοποιητικό αριστείας στον προγραμματισμό

4

Translate



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων