Ανακοίνωση

Αξιότιμοι γονείς στην συνάντηση γονέων  της Τρίτης 29 Νοεμβρίου,

  1. παρουσιάστηκε το πρόγραμμα ΕΥ ΖΗΝ, μπορείτε να το δείτε και ΕΔΩ
  2. κατόπιν διαλογικής συζήτησης και αφού  λάβαμε υπόψη τις επιθυμίες και προτάσεις των γονέων  αποφασίστηκαν τα κάτωθι:
  • Δεν θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός
  • Τα παιδιά θα φορούν στολή ανάλογα με το ρόλο τους .  Σε κάποιους ρόλους κάποια αγόρια αφηγητές μπορούν να φορούν τα ρούχα τους  με κάποια εξαρτήματα για τα οποία θα σας ενημερώσουμε προσωπικά.  Μπορείτε να ενημερωθείτε για την στολή κάθε παιδιού τηλεφωνικά ή δια ζώσης από την προϊσταμένη ώρες από 1:00-1:30 (μετά την αποχώρηση των παιδιών των πρωινών τμημάτων) για να μην εμποδιστεί το διδακτικό ωράριο. Τα παιδιά του ολοήμερου μπορούν να ενημερωθούν την ώρα αναχώρησης.  Υπάρχουν κάποιες λίγες στολές στο Νηπιαγωγείο μπορείτε να ζητήσετε να τις δείτε τις ίδιες ώρες (1:00-1:30). Τα παιδιά θα έρθουν ντυμένα στο Νηπιαγωγείο.
  • Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στις 21 Δεκεμβρίου , ώρα 6:00, με μεταφορά ωραρίου , που σημαίνει ότι το πρωί δεν θα λειτουργήσει το νηπιαγωγείο με μαθητές, για να προετοιμαστεί ο χώρος. Όποιος γονέας μπορεί να βοηθήσει στην μεταφορά επίπλων το πρωινό της γιορτής, είναι ευπρόσδεκτος και να μας ενημερώσει.
    • Οι γονείς δεν θα φωτογραφίσουν ούτε θα βιντεοσκοπήσουν τα παιδιά, παρά ένας γονέας ειδικός, θα αναλάβει αυτό το έργο . Μετά τις γιορτές θα μπορεί να πάρει το υλικό σε δικό του φλασάκι. Δεν θα αναρτηθούν οι φωτογραφίες και το βίντεο της γιορτής στο διαδίκτυο και φυσικά κανένας γονέας δεν θα αναρτήσει φωτογραφίες άλλου παιδιού στο διαδίκτυο.
  • Θα ζητηθεί δωρεά για μελομακάρονα και κουραμπιέδες , μία μητέρα ανέλαβε τους χυμούς, και όποιος γονέας επιθυμεί μπορεί να φέρει κάτι για μπουφέ που θα ακολουθήσει μετά τη γιορτή.
  • Την τελευταία μέρα που είναι 23 Δεκεμβρίου θα ακολουθήσουμε την εγκύκλιο για την οποίαν θα ενημερωθείτε αμέσως  με την ανάρτηση της
  • Με εκτίμηση Η Προϊσταμένη