Καλή εβδομάδα!

Αγαπημένα μας παιδιά καλή εβδομάδα, πριν σας ανεβάσουμε το νέο υλικό δραστηριοτήτων θέλουμε να σας προτείνουμε 2 ηλεκτρονικές σελίδες που ήδη γνωρίζετε από το σχολείο και ξέρουμε ότι σας αρέσουν πολύ! Η μία σελίδα είναι http://www.mikrapaidia.gr/ccsintro/ και η άλλη http://www.jele.gr/

Προτείνουμε η μαμά και ο μπαμπάς να ορίσουν τον επιτρεπόμενο ημερήσιο χρόνο σας για την ενασχόληση σας με τις διαδικτυακές δραστηριότητες αναλόγως με τις ανάγκες και το ενδιαφέρον σας, σε κάθε περίπτωση όχι πάνω από 30- 40 λεπτά! Επίσης, θεωρούμε σημαντικό αν έχετε μεγαλύτερα αδέρφια να κάθεστε μαζί στον υπολογιστή και να ασχολείστε εναλλάξ στις δραστηριότητες καθώς στις συγκεκριμένες σελίδες το επίπεδο δυσκολίας είναι κλιμακωτό και αφορούν ηλικίες από παιδιά νηπιαγωγείου έως και Δημοτικού. Το κάθε παιδί θα δραστηριοποιηθεί στο επίπεδο δυσκολίας με βάση τις δυνατότητες του.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να ευχαριστήσουμε το συμμαθητή σας τον Αντώνη για την αξιόλογη πρόταση του, την οποία θα σας ανεβάσουμε ευθύς αμέσως!

Picasso-sketches

Μπορείτε να κατεβάσετε το pdf και να μπείτε στο ρόλο του καλλιτέχνη! Είναι μία ευκαιρία τα παιδιά να γνωρίσουν έναν μεγάλο καλλιτέχνη και το έργο του μέσα από την πράξη μιμούμενοι γραμμές και σκίτσα. Είμαστε σίγουρες πως τα έργα των παιδιών θα είναι μοναδικά γι’ αυτό σας ζητούμε να τα απαθανατίσετε και να μας στείλετε φωτογραφίες.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση