Αρχεία για Φεβρουάριος, 2019

Φεβ 21 2019

Άρθρα του/της 12ο Γυμνασιο Πατρας

Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας ‘Καλλίπολις»

Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας παρακολούθησαν βιωματικό σεμινάριο απο την εκπρόσωπο του «Καλλίπολις», κυρία Γεωργοπούλου Γιώτα. Το θέμα του σεμιναρίου ήταν ‘Η επιρροή της παρέας στη λήψη αποφάσεων’. Το σεμινάριο υλοποιήθηκε στα πλαίσια του  Προγράμματος Αγωγής Υγείας: ‘Γυρίζω την πλάτη μου στις εξαρτήσεις.  Επιλέγω να ζω’.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας ‘Καλλίπολις»

Φεβ 18 2019

Άρθρα του/της 12ο Γυμνασιο Πατρας

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΡΟΛΩΝ

Σήμερα 18-2-2019, στις 18:00 , στο χώρο του σχολείου μας  θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με θέμα: Διαχείρηση άγχους και εναρμόνιση ρόλων.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΡΟΛΩΝ

Φεβ 13 2019

Άρθρα του/της 12ο Γυμνασιο Πατρας

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ

Την Τετάρτη 6-2-2019 μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας παρακολούθησαν εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ  με θέμα  τις αρνητικές επιπτώσεις των Ναρκωτικών στην υγεία και την κοινωνία. Η ενημέρωση υλοποιήθηκε απο τον πρόεδρο του ΕΣΥΝ (Παράρτημα Πάτρας) κύριο Γκρεκιώτη Χρήστο και την ψυχολόγο κυρία Κρανιά Ειρήνη. Η δράση οργανώθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγωγής Υγείας: ‘Γυρίζω […]

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ

Φεβ 12 2019

Άρθρα του/της 12ο Γυμνασιο Πατρας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥ

Σήμερα, ημέρα Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ  η συνάντηση του προγράμματος  ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ. Ως εκ τούτου οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα φεύγουν από το σχολείο στις 13:20.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥ

Φεβ 07 2019

Άρθρα του/της 12ο Γυμνασιο Πατρας

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Ι.Ο.Α.Σ. ‘Πάνος Μυλωνάς’

Την Τρίτη 5-2-2019 μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ι.Ο.ΑΣ. ‘Πάνος Μυλωνάς’, Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας,  ‘Κάντο σωστά’. Στόχος του προγράμματος είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παιδιών ως προς τις προϋποθέσεις της ασφαλούς οδήγησης. Η δράση οργανώθηκε στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας: ‘Κινούμαστε Χορεύοντας και Περπατώντας ‘  και ‘Ο […]

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Ι.Ο.Α.Σ. ‘Πάνος Μυλωνάς’

Παλιότερα Άρθρα »