12 Γυμνάσιο Πάτρας

Δίπλα στο μαθητή

Ποδηλατική βόλτα στο κέντρο της πόλης

Πάτρα: Μια ποδηλατική βόλτα στην πόλη από μαθητές

Μια εναλλακτική μορφή άσκησης πραγματοποίησαν την Κυριακή το πρωί που μας πέρασε (για τρίτη συνεχόμενη χρονιά) οι γυμναστές με τους μαθητές-τριες του 12ου Γυμνασίου Πατρών. Συγκεκριμένα οι γυμναστές του σχολείου κ.κ. Άννα Καφούρου, Μάκης Λυκούδης και Γωγώ Μητρέλη με τους μαθητές-τριες του γυμνασίου πήραν τα ποδήλατα τους και πραγματοποίησαν μια βόλτα στην πόλη με αφετηρία το 12ο Γυμνάσιο-πλατεία Παπανδρέου-Ελευθ. Βενιζέλου-νέο λιμάνι-φάρος ιχθυόσκαλας και επιστροφή αντίστροφα.

Το μήνυμα που όλοι μαζί θέλησαν να περάσουν στους συμπολίτες από αυτήν την οργανωμένη ποδηλατάδα, είναι ότι το ποδήλατο είναι μια εναλλακτική μορφή άσκησης, μετακίνησης και μεταφοράς και προς τις αρχές της πόλης και όχι μόνον, ότι υπάρχει η ανάγκη δημιουργίας ποδηλατοδρόμων στην πόλη μας. Η διεύθυνση και οι γυμναστές του 12ου γυμνασίου Πατρών αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν και δια του τύπου όλους τους μαθητές-τριες που συμμετείχαν, την Τροχαία Πατρών, τους εκπροσώπους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και συγκεκριμένα την κ. Βασιλική Καλφαγιάννη(πρόεδρο του συλλόγου), την κ. Αναστασία Σπούδα(γραμματέας του συλλόγου) καθώς και τους υπόλοιπους γονείς που συμμετείχαν στην πορεία της ποδηλατάδας κ.κ. Κ. Κατσιφάρα, Σ. Καλφαγιάννη, Ε. Παπαγιαννόπουλου και Θ. Γιάνναρου.

Τέλος τους γυμναστές, κ.κ. Βάσω Βουκελάτου(7ο ΕΠΑΛ Πάτρας) και Γιάννη Παπαγιαννόπουλο(4ου ΓΕΛ Πάτρας) που όλοι μαζί βοήθησαν για την άψογη διοργάνωση της ποδηλατικής βόλτας

 bike2

 

 bike 1
 

bike4

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων