«Βιβλιοπόντικες»

2017-2018

animated-mouse-image-0114

Οι Βιβλιοπόντικες τεύχος Φεβρουαρίου 2018.  Πατήστε εδώ

2015-2016

ΒΙΒΛΙΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Διακοπές; Τι είναι αυτό για μας τους ακούραστους Βιβλιοπόντικες!!! Δουλεύουμε ασταμάτητα και φτιάξαμε το Πασχαλινό τεύχος για να σας κρατήσει συντροφιά στις διακοπές!!  Πατήστε εδώ.

 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

Οι διάσημοι πλέον «Βιβλιοπόντικες» ξαναχτυπούν!

Οι μαθητές του Δ1 σαν έμπειροι δημοσιογράφοι με τη βοήθεια της δασκάλας τους κ. Αντωνίας όλο αυτό το διάστημα δούλευαν σε μυστική αποστολή! Και έφτιαξαν το καινούριο τεύχος του σχολικού περιοδικού μας.   Δείτε όλα τα νέα της Δ1, μάθετε τα πιο περίεργα νέα που έκαναν εντύπωση στους μαθητές του Δ1 και πάρτε μέρος στη μεγάλη γιορτή για το βιβλίο!  ΒΙΒΛΙΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Χριστούγεννα χωρίς Βιβλιοπόντικες γίνεται? Δεν γίνεται! Γιαυτό και οι μαθητές του Δ1 ετοίμασαν το πιο γιορτινό, χορταστικό, απολαυστικό και ενημερωτικό τεύχος.  Α! και μουσικό! Αυτό το τεύχος είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο μας για όλους τους φίλους και αναγνώστες της ιστοσελίδας μας! Καλή διασκέδαση λοιπόν.

Πατήστε στην εικόνα:

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Νέο τεύχος καλύτερο από κάθε άλλο που έχουμε δημοσιεύσει μέχρι τώρα! Το επιμελήθηκαν οι μαθητές και εκπαιδευτικοί της Δ τάξης.  Θα μάθετε όλα τα νέα του σχολείου και θα διαβάσετε τις συγκινητικές μαρτυρίες των παππούδων και γιαγιάδων που έζησαν στα χρόνια της Κατοχής, με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του Όχι.  Επίσης φωτογραφίες και εμπειρίες των μαθητών από τις σχολικές επισκέψεις μας, εντυπώσεις από τη γιορτή μας και άλλα πολλά.  Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στους μαθητές της Δ τάξης. Μπορείτε να το ξεφυλίσσετε εδώ: ΒΙΒΛΙΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

2014-2015

ΒΙΒΛΙΟΠΟΝΤΙΚΕΣ- ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 

Το σχολικό περιοδικό μας οι διάσημοι «Βιβλιοπόντικες» αναβιώνουν μέσα από τις εμπνεύσεις και τη δημιουργικότητα των μαθητών του Γ3!

Στο τεύχος αυτό λίγο πριν από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές οι μαθητές του Γ3 με τη βοήθεια της δασκάλας τους κ. Αντωνίας, μας περιγράφουν τις όμορφες εμπειρίες τους από τον στολισμό της τάξης τους, τις πυρετώδεις προετοιμασίες της χριστουγεννιάτικης θεατρικής παράστασης που μας παρουσίασαν και την επίσκεψη στο σχολείο της συγγραφέα κ. Αγγελικής Βαρελά.

Απολαύστε το αποτέλεσμα πατώντας εδώ.

2013-2014

ΒΙΒΛΙΟΠΟΝΤΙΚΕΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2014

Πατήστε εδώ: ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Οι Βιβλιοπόντικες επέστρεψαν, διάβαστε το νέο τεύχος εδώ: B2014

2012-2013

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΕΥΧΟΣ 2013

ΜΑΙΟΣ 2013

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2013

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013

Ανακοίνωση 22/4/2013

Το Πάσχα πλησιάζει και το πασχαλινό τεύχος του περιοδικού μας ετοιμάζεται αθόρυβα και μεθοδικά από τους έμπειρους πια δημοσιογράφους μας.  Οι Βιβλιοπόντικες γράφουν και συγκεντρώνουν τις δημοσιεύσεις τους και το περιοδικό μας θα αναρτηθεί αρχές Μαΐου, δηλαδή μέσα στις πασχαλινές διακοπές, για να σας κρατήσουμε συντροφιά.  Μην ξεχνάτε λοιπόν, να επισκέπτεστε συχνά την ιστοσελίδα μας για να δείτε το νέο τεύχος Μαΐου!

Αγαπητοί αναγνώστες, λίγες ημέρες πριν τις πασχαλινές διακοπές, κυκλοφόρησε πάλι το νέο τεύχος του σχολικού περιοδικού μας «Οι Βιβλιοπόντικες«, με όλα τα νέα του σχολείου μας, επισκέψεις, φωτογραφίες, παραμύθια, εργασίες και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα!  Φίλοι βιβλιοποντικο- αναγνώστες, καλή διασκέδαση και καλό Πάσχα! Μπορείτε να διαβάσετε το νέο τεύχος εδώ: apr2013

ΜΑΡΤΙΟΣ 2013

Αγαπητοί αναγνώστες κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού μας οι ΒΙΒΛΙΟΠΟΝΤΙΚΕΣ. Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013

Το 6ο τεύχος Φεβρουαρίου 2013 είναι έτοιμο! Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡ 2013

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013

Αγαπητοί αναγνώστες, κυκλοφόρησε το νέο τεύχος Ιανουαρίου 2013!  Οι Βιβλιοπόντικες επέστρεψαν πάλι μετά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους γεμάτοι εκπλήξεις! Διαβάστε το 5ο τεύχος μας εδώ:  ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012

Κυκλοφόρησε το εορταστικό περιοδικό μας! Χαρούμενες γιορτές σε όλους παρέα με τους Βιβλιοπόντικες! Διαβάστε το περιοδικό μας εδώ: ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Αγαπητοί αναγνώστες μας, γεια σας! Θέλουμε να σας ανακοινώσουμε ότι το τεύχος του Δεκεμβρίου θα δημοσιευθεί σε λίγες ημέρες.  Όλοι οι βιβλιο-ποντικο-δημοσιογράφοι δουλεύουμε ασταμάτητα για να φτιάξουμε ένα πολύ ξεχωριστό, γιορτινό, Χριστουγεννιάτικο τεύχος και όχι μόνο!  Για άλλη μια φορά σκοπεύουμε να σας καταπλήξουμε! Θα μάθετε για όλες τις δράσεις μας, τις εργασίες μας, τις εμπειρίες μας και πολλά πολλά άλλα νέα!  Επισκεφθείτε σύντομα την ιστοσελίδα μας για το καινούριο τεύχος!…..

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012

Αγαπητοί Βιβλιοποντικοαναγνώστες μας, κυκλοφορεί από σήμερα το νέο τεύχος του περιοδικού μας με τα κείμενα και τις εργασίες των μαθητών του σχολείου μας.  Ευχόμαστε να το απολαύσετε όλοι όπως εμείς που το ετοιμάσαμε.  Καλή ανάγνωση!  ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Αγαπητοί Βιβλιοποντικοαναγνώστες! γεια σας! Ήρθε ο Νοέμβριος και εμείς οι Βιβλιοπόντικες εργαζόμαστε εντατικά για την έκδοση του νέου ηλεκτρονικού τεύχους του περιοδικού μας.  Στο τεύχος αυτό, θα σας εκπλήξουμε όπως πάντα βέβαια, γιατί ετοιμάζουμε μία έκδοση πολύ γλυκιά!…. ναι όπως ακούσατε.  Έχουμε σκοπό να σας περιγράψουμε την εκπαιδευτική μας επίσκεψη στο κέντρο μελισσοκομίας που πήγαμε πρόσφατα.  Οι ηλεκτρονικές πένες μας δουλεύουν ασταμάτητα, οι φωτογραφικές μηχανές μας άστραψαν για να σας παρουσιάσουμε και φωτογραφίες από την επίσκεψή μας και άλλες πολλές εκπλήξεις!!! Σε λίγες μέρες κοντά σας…..

Αγαπητοί Βιβλιοποντικοαναγνώστες μας!

Είμαστε έτοιμοι! Σήμερα σας παρουσιάζουμε το νέο τεύχος του περιοδικού μας! Είναι αφιερωμένο στο καλοκαίρι που πέρασε.  Όλοι δουλέψαμε σκληρά, θυμηθήκαμε τις ωραίες στιγμές του καλοκαιριού, ζωγραφίσαμε τις διακοπές μας, φανταστήκαμε εξωτικά ταξίδια, ταξιδέψαμε με ταχύπλοα σκάφη, διανύσαμε χιλιόμετρα σε ξένες χώρες και τόπους.  Περάσαμε υπέροχα και το ίδιο ευχόμαστε για εσάς τους αναγνώστες μας.  Πατήστε εδώ για να δείτε το περιοδικάκι μας: ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Μη νομίζετε ότι σας ξεχάσαμε! Οι Βιβλιοπόντικες του σχολείου μας ετοιμάζονται πυρετωδώς για το πρώτο τεύχος του περιοδικού μας και σε λίγες ημέρες θα είμαστε και πάλι κοντά σας με νέες περιπέτειες, ειδήσεις και ιδέες! …. μείνετε συντονισμένοι!!….


2011-2012

Ανακοίνωση 04/06/2012

Αγαπημένοι μας γονείς και μαθητές, το δεύτερο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού μας είναι έτοιμο! Για το τεύχος αυτό συνεργάστηκαν τα τμήματα Β1, Β2, Γ2, Ε2, ΣΤ1, ΣΤ2 με την υποστήριξη και επιμέλεια της δασκάλας του Γ2, κυρίας Αντωνίας, την οποία ευχαριστούμε θερμά! Ευχόμαστε σε όλους καλή ανάγνωση!

Διαβάστε το δεύτερο τεύχος εδώ.

Αγαπητοί γονείς και μαθητές, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο το πρώτο τεύχος του νέου ηλεκτρονικού περιοδικού μας με τίτλο οι «Βιβλιοπόντικες«.  Στο περιοδικό αυτό, θέλουμε να σας παρουσιάζουμε νέα, γεγονότα και εμπειρίες από τη σχολική ζωή μας για να μας γνωρίσετε καλύτερα.  Οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι του πρώτου τεύχους προετοιμάζουν πυρετωδώς την ύλη που θα σας παρουσιάσουμε σε λίγες μέρες!  Στο πρώτο τεύχος μας δημοσιογράφοι είναι η Ειρήνη Φώτη και η Βάλια Λαθουράκη και φωτογράφοι η Λάβα Σιντού, η Νικολέτα Τρεμούλη και Σοφιάννα Σχοινά, μαθήτριες της Ε1.

Ανακοίνωση 16/05/2012

Αγαπητοί αναγνώστες και αναγνώστριες του περιοδικού μας.  Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο και το δεύτερο τεύχος! Οι μικροί μαθητές μας που είναι υπεύθυνοι για την προετοιμασία του, εργάζονται εντατικά για να σας το παρουσιάσουν!  Μείνετε συντονισμένοι!!….

9/5/2012

Το πρώτο τεύχος του περιοδικού μας δημοσιεύτηκε!  Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την εκπαιδευτικό της Γ2, υπεύθυνη για τη Σχολική Βιβλιοθήκη και για το πρόγραμμα της Φιλαναγνωσίας κ. Αντωνία, η οποία επιμελήθηκε το περιοδικό και καθοδήγησε την ομάδα των μαθητών που εργάστηκαν για το πρώτο τεύχος.

Διαβάστε το πρώτο μας τεύχος εδώ.