Εργασίες Μαθητών

20142015

20142015

ΙΟΥΝΙΟΣ 2015: 

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ Β2

Οι μικροί μαθητές του Β2 με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Μουσικής κ. Μαρίας Μ. στη διάρκεια του σχολικού έτους 2014-15 εκπόνησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Διατροφή και Διατροφικές Συνήθειες, Εγώ και οι Άλλοι«.  Στα πλαίσια του προγράμματος έφτιαξαν το δικό τους Μανάβικο και μας το παρουσιάζουν εδώ.

ΜΑΘΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015

Στο Μάθημα Μουσικής με την υπεύθυνη εκπαιδευτικό κ. Μαρία Μ. οι μαθητές της Δ τάξης μας παρουσιάζουν πληροφορίες για διάσημους μουσουργούς και οι μαθητές της Ε τάξης κατασκευάζουν μουσικά όργανα εδώ. Και οι μαθητές της Στ τάξης παρουσιάζουν εδώ τις δικές τους μουσικές δημιουργίες. 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ: ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Ε ΚΑΙ ΣΤ ΤΑΞΗΣ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014: Νέα εργασία των μικρών μαθητών μας του Α1 που έφτιαξαν το Αλφαβητάρι του δάσους, δείτε την εργασία τους εδώ.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Τα μικρά πρωτάκια μας του Α3 μεγάλωσαν πια και έμαθαν όλα τα γραμματάκια! Με χαρά σας παρουσιάζουμε τις εργασίες τους στο βιβλιαράκι αυτό.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013

Ανακοίνωση 22/1/2013

Αγαπητοί αναγνώστες, οι μικροί μας μαθητές της πρώτης τάξης του Α3 μας δείχνουν εδώ τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους!  Έμαθαν κι άλλα γραμματάκια και μας τα παρουσιάζουν με τις ωραίες ζωγραφιές τους!! Μπράβο σε όλα τα παιδάκια της πρώτης και στις δασκάλες τους! Περιμένουμε με χαρά και άλλες εργασίες τους!

Ανακοίνωση 17/1/2013

Αγαπητοί αναγνώστες, από τη σελίδα αυτή,  θα μπορείτε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα που εκπονούν οι μαθητές και των δύο τμημάτων της Ε τάξης με την επίβλεψη των υπευθύνων εκπαιδευτικών κ. Γρηγόρη Γ. και κ. Πέτρου Φρ.  και τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Μουσικής κ. Φωτεινής Λ., των Εικαστικών κ. Γιώργου Φερ. και της Θεατρικής Αγωγής κ. Παναγιώτας Κων.  Το πρόγραμμα φιλοξενείται σε ειδική σελίδα που μπορείτε να την επισκέπτεστε πατώντας εδώ για να ενημερώνεστε για την εξέλιξή του.  Το θέμα της εργασίας είναι τα: «Νεοελληνικά Γλωσσικά επιβιώματα μέσα από συνήθειες της καθημερινής ζωής των Βυζαντινών«.  Συγχαρητήρια στους μικρούς μαθητές και σε όλους τους εκπαιδευτικούς μας για το εγχείρημά τους και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια που έχουν αναλάβει.  Αναμένουμε να μας παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της εργασίας τους!  • Αγαπητοί φίλοι, με μεγάλη χαρά, σας ανακοινώνουμε ότι οι μικροί μαθητές και των τριών τμημάτων της Α΄τάξης έμαθαν να γράφουν και να διαβάζουν!  Σας παρουσιάζουμε εδώ σήμερα μια έκπληξη που ετοίμασαν για όλους εμάς!  Τρία βιβλία με ζωγραφιές και γράμματα!  Συγχαρητήρια σε όλα τα μικρά παιδάκια της Α΄τάξης για τις προσπάθειες και τον κόπο τους. Είμαστε όλοι υπερήφανοι για την πρόοδό τους και ευχόμαστε Καλές Γιορτές σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους!  Συγχαρητήρια και τις χριστουγεννιάτικες ευχές μας, στις δασκάλες της Α΄τάξης, κ. Πέρσα Κ., κ. Χριστίνα Σ. κ. Μαρία Χ. Πατήστε εδώ: Α1, Α2, Α3.
  • Αγαπητοί αναγνώστες, οι μαθητές του Δ1 και του Δ2 με τη βοήθεια των δασκάλων τους έγραψαν και δημοσιεύουν εδώ τις υπέροχες Χριστουγεννιάτικες εργασίες τους που θα σας συντροφέψουν σε όλη τη διάρκεια των σχολικών διακοπών! Παραμύθια, ζωγραφιές, χριστουγεννιάτικες συνταγές απ’ όλο τον κόσμο, ιστορίες που έφτιαξαν οι ίδιοι οι μαθητές και πολλές, πολλές άλλες πληροφορίες για τα Χριστούγεννα, όλα εμπνευσμένα από τους μαθητές μας.  Ακόμη θα συγκινηθείτε μικροί και μεγάλοι με τα δύο ημερολόγια που έφτιαξαν οι μαθητές της Δ΄τάξης με παλιές φωτογραφίες από το σχολείο μας που θα σας ταξιδέψουν στον χρόνο και θα ξυπνήσουν αναμνήσεις στους μεγαλύτερους αναγνώστες μας!  Απολαύστε τις εργασίες τους!…
  • ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ των μαθητών του Δ2: DODEK, PR, MB, CHR SYNT, CHR, KAL, B, H, K
  • ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ των μαθητών του Δ1τα Χριστούγεννα με τα μάτια των παιδιών 1ο μέροςτα Χριστούγεννα με τα μάτια των παιδιών 2ο μέρος
  • HMEROLOGIO XRONOY, HMEROLOGIO

  • Οι μαθητές του Α1 παρουσιάζουν το βιβλιαράκι με τα γράμματα που έμαθαν.  Για να δείτε τις εργασίες τους, πατήστε εδώ για το πρώτο τεύχος και εδώ για το δεύτερο τεύχος.  Μπράβο στους μικρούς μαθητές μας και τις δασκάλες τους!


  • Το νέο Ιστολόγιο των Μαθητών του 12ου ΔΣ, ανανεωμένο, εύχρηστο και πρωτότυπο.  Οι μαθητές του Ε2 με τον δάσκαλό τους κ. Πέτρο ανάρτησαν τη νέα εργασία τους από το μάθημα της Γλώσσας, με τις πολύ ωραίες ζωγραφιές τους, που εμπνεύστηκαν από το παραμύθι «Ο ασημένιος δρόμος«.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤ1

  • Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι από σήμερα θα μπορείτε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που εκπονούν οι μαθητές του Στ1 με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού του τμήματος κ. Κρύστης Φ.  Η εργασία των μαθητών έχει θέμα : «Οι πρόσφυγες της κλιματικής αλλαγής» και υλοποιείται στο πλαίσιο της Δεκαετίας της εκπαίδευσης για την Αειφόρο Εκπαίδευση 2005-2014 (Unesco).  Τα αποτελέσματα της εργασίας τους θα ανακοινωθούν σε ημερίδα που θα διοργανώσουν οι ίδιοι οι μαθητές όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα.  Συγχαρητήρια στους μαθητές μας και την δασκάλα τους!  Μπορείτε  να συνδέεστε εδώ για να παρακολουθείτε τις εργασίες των μαθητών και την εξέλιξη του προγράμματος.


2011-2012

ΜΑΪΟΣ – ΙΟΥΝΙΟΣ

Οι μαθητές του Στ2 με την επίβλεψη του δασκάλου τους κ. Πέτρου εργάστηκαν τους τελευταίους μήνες εντατικά και διοργάνωσαν ημερίδα στην οποία παρουσίασαν την επιστημονική εργασία τους με θέμα τη: «Φιλική Εταιρεία».  Η ημερίδα τους είχε μεγάλη επιτυχία και την παρακολούθησαν με ενδιαφέρον οι γονείς τους, οι συμμαθητές τους, η διευθύντρια και οι δάσκαλοί τους στην αίθουσα σχολικών εκδηλώσεων.  Το αποτέλεσμα της δουλειάς τους μπορείτε να δείτε εδώ: ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ ΤΟΥ 12ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!


Τα νέα από τον σχολικό μας λαχανόκηπο: Όπως μας πληροφορούν οι ακούραστοι κηπουροί μαθητές της Β2 και ο δάσκαλός τους κ. Δημήτρης έχουμε τα πρώτα κηπουρικά μας προϊόντα! Ντομάτες, κουκιά, μελιτζάνες, κολοκυθάκια κλπ. Συγχαρητήρια στους κηπουρούς μας για την εξαιρετική δουλειά τους!

Η νεράιδα σκανταλιάρα και το τσιτιλιμπίχτι

Η επανάσταση των βιβλίων

 


Από την εβδομάδα γιορτής βιβλίου που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας 2-6 Απριλίου 2012:

Μια κόκκινη κλωστή κι ένα παρδαλό νησί

Με Βάρκα Το Βιβλίο

Ιούνιος 2012– Στο «Εργασία Μαθητών της Ε2« μπορείτε να δείτε τι ετοίμασαν οι μαθητές της τάξης για την ιστοσελίδα μας.  Καλή ανάγνωση!

ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Ε2-μέρος πρώτο

ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Ε2 – μέρος δεύτερο

παρουσίαση1 from Petros Frantzeskos