Ενημερωτικό σημείωμα για τις δράσεις και τον προγραμματισμό του σχολείου μας

12ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ                               Πάτρα, 19/11/2019

                                                                                    

  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ  ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Με το παρόν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις δράσεις και τον προγραμματισμό του σχολείου μας που αφορούν την περίοδο μέχρι και το κλείσιμο για τις γιορτές των Χριστουγέννων  (23/12/2019)

  1. Στις 18  Δεκεμβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 6.30μμ θα γίνει στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου η γιορτή μας. Την ίδια μέρα το πρωί ΔΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, γιατί θα γίνει μεταφορά ωραρίου. Παράλληλα με τη γιορτή θα λάβει χώρα το παζάρι σε συνεργασία με το ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ στο ισόγειο. Τα έσοδα θα καλύψουν ανάγκες για εποπτικό υλικό που σας έχουμε αποδείξει ότι χρησιμοποιείται από όλους .
  2. Παρακαλούμε μέχρι τις 16 Δεκέμβρη να κατασκευάσετε είδη για το παζάρι, είναι πολύ σημαντική η στήριξή σας. Τα είδη θα τα φέρνετε στο σχολείο και θα τα παραδίδετε στο γραφείο μας. 
  3. Όπως κάνουμε κάθε χρόνο την περίοδο αυτή μέχρι και 20 Δεκεμβρίου Παρασκευή μαζεύουμε τρόφιμα για το ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ το οποίο στηρίζει και οικογένειες του σχολείου μας. Είναι σημαντικό να συμβάλλουμε με όποιον τρόπο για να κάνουμε για όλους τις γιορτές χαρούμενες και ξεχωριστές. Είμαστε σίγουροι ότι και φέτος θα ανταποκριθείτε! Τα ευπαθή προϊόντα παρακαλούμε να τα φέρετε Πέμπτη και Παρασκευή (19 και 20 Δεκέμβρη) ώστε να τα μοιράσουμε κατευθείαν. 
  4. Βαθμοί Α τριμήνου θα δοθούν Παρασκευή 20 Δεκέμβρη 12.45 Κατά την παράδοση των βαθμών οι μαθητές είναι μαζί σας καθότι δεν υπάρχουν εφημερεύοντες για την επίβλεψή τους. Οι μαθητές που θα αναχωρήσουν με το λεωφορείο και όχι με εσάς θα ειδοποιήσουν εγγράφως το σχολείο μέχρι την Τρίτη 17 Δεκέμβρη, ώστε να μη γίνει κάποια λάθος κατανόηση.
  5.  Το σχολείο μας στηρίζει και το make a wish και μπορείτε να προμηθευτείτε αστέρια.
  6. Στις 23 Δεκέμβρη Δευτέρα, το σχολείο λειτουργεί κανονικά. Για τον προγραμματισμό μας εκείνη τη μέρα, θα ενημερωθείτε. 

Η συνεργασία και η βοήθειά σας είναι πολύτιμη. Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας σε όλα τα επίπεδα ! 

Επιτυχία και ωραίες αναμνήσεις ευχόμαστε για όλους αυτή την Ευλογημένη Περίοδο

Καλές Γιορτές!

 

Η Διευθύντρια και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό

   

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση