«

»

Νοέ 06

Δράσεις – Μπαζάρ – Αλληλεγγύη

Αγαπητοί μαθητές και γονείς!

Με την παρούσα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον προγραμματισμό μας το προσεχές δίμηνο καθώς επίσης να ζητήσουμε τη συνεργασία και βοήθειά σας.

Προγραμματισμός

14 Νοεμβρίου επίσκεψη στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών και Φάρο.

30 Νοεμβρίου το σχολείο κλειστό λόγω της γιορτής του Πολιούχου.

20 Δεκεμβρίου δε θα γίνουν μαθήματα, θα γίνει μεταφορά ωραρίου για τους εκπαιδευτικούς. Το απόγευμα στις 6.00 θα γίνει η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου στην Αγορά Αργύρη, θα λάβετε και πρόσκληση φυσικά. Την ίδια μέρα στο χώρο εκεί θα γίνει το μπαζάρ του σχολείου.

22 Δεκεμβρίου εκκλησιασμός το πρώτο δίωρο. Οι αλλόθρησκοι παρακαλούνται να έρθουν στο σχολείο μετά τις 10.00 το πρωί. 12.30 θα δοθεί η βαθμολογία του πρώτου τριμήνου. Τελευταία μέρα μαθημάτων για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

8 Ιανουαρίου έναρξη των μαθημάτων

17 Ιανουαρίου θα παρακολουθήσουμε στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων το θεατρικό έργο ΕΛΙΖΑ.

Μπαζάρ

Προκειμένου να ετοιμάσουμε το μπαζάρ χρειαζόμαστε την πολύτιμη βοήθειά σας. Καταρχήν θα επιθυμούσαμε να ενημερώσετε τηλεφωνικά ή προσωπικά τη Διευθύντρια αν μπορείτε να προσφέρετε κάτι (κατασκευή ή γλύκισμα) μέχρι τέλη Νοέμβρη. Επίσης είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως η στήριξη του μπαζάρ με την αγορά των αντικειμένων θα ενισχύσει το Σχολείο και τον Σύλλογο και ήδη έχει αποφασιστεί το μεγαλύτερο ποσό να διατεθεί στην αναβάθμιση του προαύλειου χώρου του σχολείου (αγορά δέντρων, σκάψιμο, χώμα, αυτόματο πότισμα κτλ) καθώς και στην ψηφιακή αναβάθμιση του σχολείου.

Αλληλεγγύη

Ενόψει των γιορτών είναι σημαντικό να προσφέρουμε φαγητά, κυρίως σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Που δε θα έχουν γεμάτο και πλούσιο το τραπέζι τους τις Άγιες μέρες που έρχονται. Για τον λόγο αυτό θα συγκεντρώνουμε 18, 19 και 21 Δεκεμβρίου ξηρά τροφή και την τελευταία μέρα (21 Δεκεμβρίου) κρέατα και άλλα ευπαθή (τυρί, βούτυρο, γλυκά κτλ) προκειμένου να τα παραδώσουμε σε οικογένειες που στηρίζουν τα χωριά sos. Θα θέλαμε να δείξετε την ευαισθησία σας στο μέτρο που μπορεί ο καθένας φυσικά, ιδιαίτερα για την αγορά ευπαθών φαγητών.

Η Διευθύντρια και το εκπαιδευτικό προσωπικό

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων