↑ Επιστροφή σε Δραστηριότητες 2019-2020 (SWS)

Γ΄ Τάξη

Δραστηριότητες της Γ’ Τάξης στα πλαίσια του προγράμματος Safe Water Sports για το τρέχον σχολικό έτος

Eπιτραπέζιο παιχνίδι με κάρτες

Παίξαμε το επιτραπέζιο με κάρτες έως 8 ετών, τα παιδιά έμαθαν και προβληματίστηκαν παίζοντας. Με πολλές κάρτες κάναμε προφορικά σενάρια του τύπου τι θα γινόταν αν……  

View page »

Δημιουργία λογότυπων και συνθημάτων με word art

Mέσω του word art τα παιδιά έφτιαξαν λογότυπα και συνθήματα που αφορούν στο πρόγραμμα!!! https://wordart.com/zjcfwpj3bjrv/%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CE%BC%CF%80%CE%B9 https://wordart.com/mo4peod11mwm/ktapodiussafe https://wordart.com/smpxd5dycio4/safe-water%20sports%20lego  

View page »

Η βαλίτσα μας ταξιδεύει στο 6ο για δυο βδομάδες

Στο πλαίσιο διάχυσης του προγράμματος φιλοξενήσαμε το 6ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας. Οι μαθητές μας παρουσίασαν το πρόγραμμα και την εκπαιδευτική βαλίτσα. Αλληλεπίδρασαν με τους άλλους μαθητές και τους έλυσαν απορίες.      

View page »

Παίξαμε bingo

Η Γ τάξη έπαιξε bingo, εξάσκησε μνήμη και γνώσεις! Ποιος βγήκε νικητής;;; Μα φυσικά ΟΛΟΙ, γιατί ΟΛΟΙ έμαθαν, θυμήθηκαν, διασκέδασαν.  

View page »

Συναρμολογούμε τα playmobil

Αρχίσαμε να συναρμολογούμε τα playmobil και να δημιουργούμε τις ιστορίες μας!! Loading!!!!  

View page »

Τα παιδιά έστησαν τα playmobil

Τα παιδιά έστησαν τα playmobil και έπαιξαν. Η βιωματική μάθηση είναι γνωστό πόσα εκπαιδευτικά οφέλη έχει.  

View page »

Ο Χταπόδιος Σέιφ

Με τη Γ τάξη ζωγραφίσαμε τον Χταπόδιο Σέιφ, παίξαμε το επιτραπέζιο άνω των 9 ετών και προβληματιστήκαμε με τις «σωστό/λάθος» κάρτες.

View page »

Επανάληψη των κανόνων ασφάλειας με τα φυλλάδια του bingo

Διδακτικά πολύ αποτελεσματικό γιατί κάθε μαθητής έλεγχες τις γνώσεις του με τον διπλανό του και ακολουθούσε συζήτηση όταν κάτι δε θυμόταν.  

View page »

 
Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων