Επιστροφή σε Προγράμματα

‘Το παιχνίδι μου, δικό σου’

Η Δ/νση Αχαΐας, Τμήμα Αγωγής Υγείας, σας ενημερώνει  ότι η Κοινωνική Πρόνοια του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας θα διενεργήσει πιλοτικό πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με στόχο την ανάπτυξη του Ανθρωπισμού και της Αλληλεγγύης στην παιδική ηλικία με θέμα: «ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ, ΔΙΚΟ ΜΟΥ».

Στο πρόγραμμα αυτό μπορούν να μετέχουν μεμονωμένες σχολικές τάξεις ή και το σύνολο των τάξεων της σχολικής μονάδας, που θα συνεργαστούν με το προσωπικό του Ε.Ε.Σ. προκειμένου οι μαθητές να συνευρεθούν ομαδικά, να επικοινωνήσουν και να συνεργαστούν με σκοπό μέσα από την ομαδική διεργασία να νιώσουν και να εκφράσουν έμπρακτα τον Ανθρωπισμό και την Αλληλεγγύη τους σε παιδιά που στερούνται τη χαρά να λάβουν και να παίξουν με ένα καινούριο παιχνίδι. Απώτερος σκοπός η συγκέντρωση παιχνιδιών για συνομήλικα παιδιά που στερούνται τη χαρά ενός παιχνιδιού.

Προκειμένου να οργανωθεί το πρόγραμμα και να συντονιστούν οι επισκέψεις του προσωπικού του Ε.Ε.Σ. στις σχολικές μονάδες, γίνεται η δήλωση επιθυμίας στον σύνδεσμο που ακολουθεί μέχρι την Δευτέρα 3/12/2018:

Κάντε κλικ ΕΔΩ για υποβολή δήλωσης

Οι υπεύθυνοι του Ε.Ε.Σ. θα επικοινωνήσουν, στη συνέχεια, με τα σχολεία που θα έχουν εκδηλώσει επιθυμία συμμετοχής στο Πιλοτικό Πρόγραμμα για να κανονίσουν τις επισκέψεις ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης,  είτε στις συγκεκριμένες τάξεις, είτε στο σύνολο της σχολικής μονάδας.

Επισυνάπτεται η σχετική πρόταση του αρμόδιου Τμήματος του Ε.Ε.Σ.Λήψη αρχείου

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση