Γ΄ Τάξη (παλιότερα έτη)

Tα παιδιά του κόσμου

Στο πλαίσιο της θρησκευτικής αγωγής, μιλήσαμε για τα παιδιά του κόσμου, τα δικαιώματα των παιδιών, αναζητήσαμε φωτογραφίες παιδιών και κάναμε κολάζ. Επίσης μάθαμε για τα παιχνίδια που παίζονταν παλιά και για τη αγάπη του Χριστού στα παιδιά.

View page »

Δραστηριότητες ανάπτυξης της σωστής επικοινωνίας…

Με τη Γ΄ τάξη γίνονται δραστηριότητες ανάπτυξης της σωστής επικοινωνίας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση επικεντρωθήκαμε στον καλό ακροατή. Μάλιστα, το σχηματοποιήσαμε για να μην το ξεχνάμε ποτέ!

View page »

Κάλαντα για το Σύλλογο Αγκαλιάζω

Οι μαθητές μας δείχνουν εμπράκτως την ευαισθησία και την προσφορά τους. Είπαν τα κάλαντα για το Σύλλογο Αγκαλιάζω αφιερώνοντας για άλλη μια φορά τον ελεύθερο χρόνο τους.  

View page »

Κάλαντα στο Κωσταντοπούλειο ίδρυμα

Οι μαθητές της Γ τάξης έψαλλαν τα κάλαντα και τραγούδησαν και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο Κωσταντοπούλειο ίδρυμα. Έφτιαξαν κάρτες και κέρασαν και γλυκίσματα. Αφιέρωσαν χρόνο στην Τρίτη ηλικία που τόσα πολλά της χρωστάμε.

View page »

Μάσκες για τον στολισμό της τάξης!

Φτιάξαμε μάσκες για να στολίσουμε την τάξη μας! Με τη Γ’ Δημοτικού!

View page »

Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης

Ολοκληρώθηκε η αναφορά στην Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης (31 Οκτώβρη) και τα παιδιά έφτιαξαν τους δικούς τους κουμπαράδες.

View page »

Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής «Πάνος Μυλωνάς»

Σήμερα, 19/10/17, η Γ΄ τάξη επισκέφτηκε το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής «Πάνος Μυλωνάς». Ο κύριος Διαμαντόπουλος, που ανέλαβε την εκπαίδευση, ήταν εξαιρετικός. Τα παιδιά βιωματικά ήρθαν σε επαφή με κανόνες συμπεριφοράς ως πεζοί και ως οδηγοί… που συμβουλεύουν τους γονείς τους!!! Πραγματικά η προσέγγιση ήταν αποτελεσματική και διασκεδαστική!

View page »

Πριν την επίσκεψη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής…

Ετοιμαζόμαστε με την Γ΄ τάξη για την επίσκεψή μας στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής «Πάνος Μυλωνάς»! Τα παιδιά έγραψαν μηνύματα σε οδηγούς. Επικεντρώθηκαν στη μη χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση. Ας ελπίσουμε ότι ως ενήλικοι θα είναι υπεύθυνοι οδηγοί…

View page »

Ταξίδια Φιλαναγνωσίας

Με τη Γ’ Δημοτικού γράψαμε και ζωγραφίσαμε τι μας άρεσε από το βιβλίο «Η τυχερή μέρα της θείας Λιλής» του Μάνου Κοντολέων που μόλις τελειώσαμε!

View page »

Φτιάχνοντας λιχουδοκατασκευές για το χριστουγεννιάτικο παζάρι!

View page »

 
Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων