Δ΄ Τάξη (παλιότερα έτη)

«Ελιά, του ήλιου θυγατέρα..»

Σήμερα, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018, καλέσαμε τους φίλους μας από τη Γ’ και την ΣΤ’ τάξη και, αφού τους μιλήσαμε για τη διαδικασία παραγωγής λαδιού και για το ποιοι καλλιτέχνες εμπνεύστηκαν από την ελιά, τους προσφέραμε «καλούδια» που φτιάξαμε με κύριο συστατικό το ελαιόλαδο!!!

View page »

Don’t throw your plastic bottles away!

Don’t throw your plastic bottles away! You can make very nice birdfeeders with them! Look at our 4th grade students making them!  

View page »

Δημιουργική γραφή

Τα κτίρια διηγούνται την ιστορία τους.  

View page »

Ταξίδια Φιλαναγνωσίας

Σήμερα, 24 Οκτωβρίου 2017, τέθηκαν οι βάσεις μιας συνεργασίας… Συνεργασίας μαγικής… συνεργασίας ταξιδιού και φαντασίας στον κόσμο του λογοτεχνικού βιβλίου. Το 12ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών με το 6ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών ενώνουν τη θέληση, τη γνώση, την αγάπη και το αποτέλεσμα θα είναι, ελπίζουμε, μοναδικό!! Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της φιλαναγνωσίας!!! Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί!!!

View page »

 
Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων