Επιστροφή σε Δραστηριότητες

Δραστηριότητες 2021-2022

8η Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

Στα πλαίσια της 8ης Πανελλήνιας ημέρας σχολικού αθλητισμού, το σχολείο μας διοργάνωσε αθλητικές δραστηριότητες με κοινό σύνθημα “Το σχολείο σε κίνηση: Αθλούμαστε δημιουργικά”. Τα παιδιά δραστηριοποιήθηκαν αθλητικά με σκοπό την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας, την ενθάρρυνση της κοινωνικής ενσωμάτωσης, την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων,  καθώς και την προώθηση της δημιουργικότητας μέσω του αθλητισμού.

Α΄ Τάξη

Ε΄ Τάξη

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μυκηναϊκό Πάρκο της Βούντενης

Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 πήγαμε με τους μαθητές όλων των τάξεων στο Μυκηναϊκό Πάρκο της Βούντενης που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εγκαταστάσεις της περιφέρειας του Μυκηναϊκού κόσμου. Όπως αποδείχτηκε από τις ανασκαφικές έρευνες που έγιναν τόσο στον οικισμό όσο και στο νεκροταφείο, η ζωή του οικισμού διήρκεσε σχεδόν πεντακόσια χρόνια (1500-1000 π.Χ.). Η Βούντενη …

20211123 094155

Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης

Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 παρακολουθήσαμε με τους μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου μας τη θεατρική παράσταση “Ο ιππότης με τη σκουριασμένη πανοπλία” στο θέατρο ΟΡΟΦΩΣ. Διασκεδάσαμε και ευχαριστηθήκαμε πολύ!!!

Στ΄ Τάξη

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση