Επιστροφή σε Δραστηριότητες 2020-2021

Γ’ Τάξη

Δραστηριότητες Γ΄ τάξης για το σχολικό έτος 2020-2021

O κόσμος μας ένα στολίδι

Στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών μαζί με την Γ΄ Τάξη δημιουργήσαμε ένα κολάζ με θέμα “Ο κόσμος μας ένα στολίδι”!!!

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο αντιαεροπορικό Καταφύγιο

Την Πέμπτη  22 Οκτωβρίου 2020, επισκεφτήκαμε το καταφύγιο Πατρών, κάτω από τα Ψηλά Αλώνια. Η περιήγηση μας στο καταφύγιο και η ξενάγηση μας, μας έκανε να ανατρέξουμε στα γεγονότα της κατοχής και του ιταλοελληνικού πολέμου, όπως τα βίωσε η πόλη μας!! Μία άκρως ενδιαφέρουσα επίσκεψη από την οποία αποκομίσαμε πολλά!!!

Επίσκεψη στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων στην Πλαζ

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 επισκεφτήκαμε το πάρκο εκπαιδευτικών δράσεων στη Πλαζ. Εκεί τα παιδιά χωρισμένα σε 2 ομάδες ασχολήθηκαν με όμορφες δραστηριότητες. Βοηθήσαμε στη δημιουργία λαχανόκηπου και ασχολήθηκε με αγωνίσματα και αθλοπαιδιές.

Επίσκεψη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Επισκεφτήκαμε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και παρακολουθήσαμε το δεύτερο επίπεδο των δραστηριοτήτων. Τα παιδιά αφού θυμήθηκαν βασικούς κανόνες ασφαλείας, κινήθηκαν στον χώρο ως πεζοί ακολουθώντας τα σήματα! Η συνέχεια χαροποίησε ιδιαίτερα τα παιδιά γιατί πήραν τα ποδήλατα και έμαθαν να κινούνται στο χώρο με ασφάλεια, κάνοντας και όμορφες βόλτες!

Οι Άγιοι Τρεις Ιεράρχες!!!

Τιμήσαμε τους Αγίους μας, τους προστάτες των γραμμάτων, των δασκάλων και των μαθητών, την παραμονή της εορτής τους. Μιλήσαμε για τον βίο τους, είδαμε σχετικό βίντεο και τέλος φτιάξαμε ένα “καντηλάκι” για το σπίτι μας.

Φιλία είναι!!!

Βιωματική δραστηριότητα για συνοχή ομάδας στην Γ’ Τάξη.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση