↑ Επιστροφή σε Δανειστική Βιβλιοθήκη

Ταξίδια Φιλαναγνωσίας

Σήμερα, 24 Οκτωβρίου 2017, τέθηκαν οι βάσεις μιας συνεργασίας… Συνεργασίας μαγικής… συνεργασίας ταξιδιού και φαντασίας στον κόσμο του λογοτεχνικού βιβλίου. Το 12ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών με το 6ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών ενώνουν τη θέληση, τη γνώση, την αγάπη και το αποτέλεσμα θα είναι, ελπίζουμε, μοναδικό!!

filanagnosia

Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της φιλαναγνωσίας!!!

Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί!!!

Καλλιεργώντας τη φιλαναγνωσία

Το ταξίδι ξεκίνησε…

Ξεκινήσαμε με τη Β΄ τάξη το ταξίδι στον μαγικό κόσμο του βιβλίου!!! Διαλέξαμε του Μάνου και Άννας Κοντολέων «Φεύγει έρχεται». Μιλήσαμε για τον συγγραφέα και φανταστήκαμε την υπόθεση… Διαβάσαμε τις πρώτες σελίδες!!! Συζητήσαμε για τη μετανάστευση. Θα το τοποθετήσουμε στη βιβλιοθήκη, που την έβαψε με τόσο μεράκι ο εκπαιδευτικός των εικαστικών μας, κ.Μάνος Καϊμάκης.

View page »

 
Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων