Επιστροφή σε Δανειστική Βιβλιοθήκη

Ταξίδια Φιλαναγνωσίας

Σήμερα, 24 Οκτωβρίου 2017, τέθηκαν οι βάσεις μιας συνεργασίας… Συνεργασίας μαγικής… συνεργασίας ταξιδιού και φαντασίας στον κόσμο του λογοτεχνικού βιβλίου. Το 12ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών με το 6ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών ενώνουν τη θέληση, τη γνώση, την αγάπη και το αποτέλεσμα θα είναι, ελπίζουμε, μοναδικό!!

filanagnosia

Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της φιλαναγνωσίας!!!

Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί!!!

Καλλιεργώντας τη φιλαναγνωσία

Ημέρα μεγαλόφωνης ανάγνωσης!

Σήμερα 3 Φεβρουαρίου 2021 γιορτάσαμε την ημέρα μεγαλόφωνης ανάγνωσης με την Γ’ Τάξη! Διαβάσαμε άρθρα για τα οφέλη της! Διαβάσαμε μεγαλόφωνα αποσπάσματα από το Μαουτχάουζεν του Ιακώβου Καμπανέλλη  προβληματιστήκαμε ,μιλήσαμε για τη σημασία και ενοχή της σιωπής…. Και για να αλλάξουμε κλίμα απαγγείλαμε Ερωτόκριτο! Και τραγουδήσαμε το τραγούδι αγάπης!! Δεσμευτήκαμε κάθε μέρα να αφιερώνουμε χρόνο …

Παρουσίαση βιβλίων

Παρουσίαση βιβλίων από την Ε’ Τάξη (Σχ. Έτους 2020-2021)

Το ταξίδι ξεκίνησε…

Ξεκινήσαμε με τη Β΄ τάξη το ταξίδι στον μαγικό κόσμο του βιβλίου!!! Διαλέξαμε του Μάνου και Άννας Κοντολέων “Φεύγει έρχεται”. Μιλήσαμε για τον συγγραφέα και φανταστήκαμε την υπόθεση… Διαβάσαμε τις πρώτες σελίδες!!! Συζητήσαμε για τη μετανάστευση. Θα το τοποθετήσουμε στη βιβλιοθήκη, που την έβαψε με τόσο μεράκι ο εκπαιδευτικός των εικαστικών μας, κ.Μάνος Καϊμάκης.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση