12ο δημοτικό σχολείο Νεάπολης

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του σχολείου μας!

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Σεπ 202110

Αγαπητά μας παιδιά και γονείς,

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 9:00π.μ. θα γίνει ο αγιασμός.

Λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης διασποράς του ιού COVID-19  o   αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο  χώρο του σχολείου, με εκπροσώπους εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών. Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο σχολείο  στις 8.50’ χωρίς τσάντες και θα παραμείνουν μέχρι την τέλεση του αγιασμού.  Μετά το τέλος του αγιασμού οι μαθητές/ τριες θα αποχωρήσουν από το σχολείο. Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητώ/τριών δεν μπορούν να βρίσκονται στην αυλή του σχολείου κατά τη διάρκεια του αγιασμού.

Το λεωφορείο θα εκτελέσει το δρομολόγιο από τη πρώτη μέρα. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει στις 8.40.  Οι μαθητές/τριες που θα μετακινηθούν με το λεωφορείο θα πρέπει να φορούν μάσκα και να επιδείξουν στην συνοδό αρνητικό αποτέλεσμα self – test. Από την πρώτη μέρα οι μαθητές/τριες θα κάθονται στις ίδιες θέσεις και αν είναι δυνατόν ένας μαθητής/τρια ανά δυο θέσεις.

Η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) είναι υποχρεωτική για τους/τις μαθητές/τριες .   Οι μαθητές/τριες  θα δείχνουν τον εκπαιδευτικό που έχει μάθημα την πρώτη ώρα κάθε Τρίτη και Παρασκευή αρνητικό αποτέλεσμα self –test. Ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα, πριν από την Τρίτη και  πριν την Παρασκευή  και έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα. Κατ’ εξαίρεση, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του σχολείου ο πρώτος αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self test) διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την προσέλευση στη σχολική μονάδα, δηλαδή την Κυριακή 12/9 . Ο δεύτερος έλεγχος, συστήνεται να διενεργείται την 3η ημέρα μετά τον πρώτο δηλαδή την Τετάρτη 15/9 σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 53950/4-9-2021  (Β΄4054) ΚΥΑ.

Η σωστή χρήση κατάλληλης προστατευτικής μάσκας (υφασμάτινης ή απλής χειρουργικής) είναι υποχρεωτική για τους/τις μαθητές/τριες σε όλες τις τάξεις, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό, καθώς και για τους επισκέπτες  του σχολείου. Χρήση μάσκας δεν  γίνεται κατά το μάθημα της γυμναστικής και κατά τη διάρκεια της σίτισης των μαθητών.

Ο  Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου εύχονται στους μαθητές και στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!!!

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων