12ο δημοτικό σχολείο Νεάπολης

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του σχολείου μας!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Σεπ 202113

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών του σχολείου μας,

Στα πλαίσια της επικοινωνίας μας και για την καλύτερη λειτουργία του σχολείου θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα παρακάτω.

  1. Οι μαθητές/τριες θα προσέρχονται στο σχολείο το πρωί από τις 8.00 ως τις 8.15. Μετά από αυτή την ώρα οι πόρτες θα κλειδώνουν. Οι μαθητές /τριες που παρακολουθούν το πρόγραμμα πρωινής ζώνης  να προσέρχονται από τις 7.00 – 7.15. Το λεωφορείο ξεκινά καθημερινά το δρομολόγιο στις 7.55 από το Μασούτη και το μεσημέρι αναχωρεί από το σχολείο στις 13.15. Οι μαθητές/τριες  προσέρχονται και αποχωρούν από το σχολείο από την μεγάλη αυλόπορτα που έρχεται το λεωφορείο. Στις 13.15 τελειώνει το υποχρεωτικό πρόγραμμα. Οι γονείς που παραλαμβάνουν τα παιδιά να είναι στην ώρα τους και να μην συνωστίζονται στην αυλόπορτα. Οι  μαθητές /τριες που παρακολουθούν το ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου αποχωρούν στις 15.00 ή στις 16.00, ότι είχαν δηλώσει.
  2. Όσοι γονείς και κηδεμόνες θέλουν να επισκεφτούν το σχολείο θα πρέπει νωρίτερα να κλείσουν ραντεβού. Αν το θέμα σας λύνεται από το τηλέφωνο μπορείτε να επικοινωνείτε με το 2310623258.
  3. Στα πλαίσια των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού η χρήση μάσκας απ’ όλους μέσα στο σχολείο είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

Γι’ αυτό, καλό θα ήταν,  κάθε μαθητής/τρια , καθημερινά  να  έχει ένα μικρό τσαντάκι όπου μέσα να έχει το φαγητό του, το νερό  και ένα σακουλάκι τροφίμων όπου θα βάζει τη μάσκα όταν θα τρώει στο διάλειμμα. Μέσα στο τσαντάκι επίσης  μπορούν να έχουν υγρά μαντιλάκια και αντισηπτικό  για να καθαρίζουν τα χέρια τους.

Τα παιδιά να έχουν μαζί τους στην τσάντα και μια δεύτερη μάσκα.

Αν κάποιο πρωί το παιδί σας   έχει ένα από τα παρακάτω συμπτώματα ( πονοκέφαλο, πονόκοιλο, βήχα, φτάρνισμα, πυρετό, ακόμα και δέκατα, κρατήστε το σπίτι και συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Ενημερώστε το σχολείο.

Αν το παιδί σας έχει COVID-19 ενημερώστε άμεσα το σχολείο.

Φοράμε μάσκα όπου πρέπει, προσέχουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ  ΤΟΥ 12ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων